Din nou cu asigurări – Data Analytics la un alt nivel

Îmi spunea cineva acum 2 luni că un amic de-al lui maniac a uzat comparatoarele de asigurări prea tare, când voia să-și facă o asigurare, până la punctul la care au început ăia să-i facă oferte doar de la 290 de lire PE LUNĂ în sus.

Omul avea ca problemă principală istoricul ZERO în UK, dar asta aveam și eu anul trecut. Nu avea, claim-uri, sau penalizări / condamnări în UK că nu avea de unde.

Am zic că nu are cum, că nu se poate. Anul ăsta am zis că mi-au dat ăia de la Tesco ofertă de prelungire de căcat, am luat-o la picior prin comparatoare, am încercat și fără să recunosc amenzile și claimurile și fără, am încercat , ca un romulan să le pun și mai în spate și mai de curând, să văd cum influențează asta prețul – deși, pentru că nu am permis de UK puteam să nu pun deloc, îmi sugeau ăștia pula, e greu de verificat.

Am zis că nu am fost mulțumit și am făcut fără comparatoarele pizdii, la Admiral. Cu 706 lire pe an. Boon!

Cât am fost eu în vacanță mi-au trimis o scrisoare că ei îmi mai pun 95 de lire. Uite-așa!

Și că îi iau ei de pe card nu-i bai, sunt curios cum, că nu am setat direct debit, am platit totul în avans.

Și că pula mea, dacă nu îmi convine, nicio problemă, polița devine invalidă – BAAANI MEI, BĂ!

Nu-i bai, și cu ăia 95 de lire în plus, tot mai ieftin ca pe oriunde ieșea, dar să vedem DE CE vor ăștia banii.

Am dat pagina și am văzut chestia asta. Ăștia m-au înreistrat cu două amenzi de speeding, deși eu, obraz subțire am recunoscut-o pe aia cu care am fost penalizat, că puteam să le iau familia in pulă, cu șustă așa.

Una era pe 01/03/2019 – eu nici nu aveam rablă în UK atunci.

Zic, au greșit, pula mea, îi sun să văd care e treaba și dacă e de la aia , poate scap mai ieftin – hehe.

Îi sun și îi cer omului să îmi explice și mie ca la proști de unde suma aia în plus și o ia omul la gargară, ca în textul lor , că ”facem niște analize complexe și pule în pizdă”. Să-mi bag pula, de când cu AI nu mai știe nimeni nimic, boss, nu-ți mai poate explica nimeni niște criterii dacă nu le are în clar pe ecran, totul se tratează cu ”așa a zis calculatorul”.

I-am explicat și că am observat niște informații eronate și i-am explicat că nu am cum să am două amenzi de circulație că la data primeia nici nu aveam mașină. Și l-am întrebat DE UNDE PULA MEA a luat el informațiile ăstea.

Răspunsul: A, da, aceste informații le avem de la un comparator de prețuri pe care l-ați folosit să vă calculați asigurarea, probabil nu ați completat datele corect acolo, datele vi se rețin și noi le folosim.

ZI SĂ MOARĂ MĂ-TA, CĂ ÎMI CALCULEZI PRIMA BAZÂNDU-TE PE ASTA?

Da. I-am spus eu că, boss, ia stai așa , că eu poate folosesc comparatoarele ălea să fac un forecast, să văd cât m-ar costa într-un caz, cât în altul și alte etc-uri din astea.

Că , dom’ne “n-am voie să fac asta, că nu pentru asta sunt comparatoarele”. Marș, în pula mea de aici că comparatoarele FIX PENTRU ASTA SUNT!

I-am spus să șteargă mizeria aia și a șters-o și surpriză , nu mai am supracost, rămâne cum am stabilit ( sper).

Ce fac eu acum? Cer de la toate comparatoarele pe unde am cont ce date au despre mine, sa le ”analizez”, după care le cer să-mi șteargă conturile și datele și să moară familiile lor de neșterși la cur care-o mai folosii mizeriile lor prin UK. Cu ”oarba după ei” și tot ce trebuie.

Cred că o să schimb destul de des adrese de email, mașini , adrese fizice și numere de telefon prin UK …

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hidrogen
Hidrogen
4 years ago

Eu datele reale nu le dau decat cand este nevoie absoluta. Am cateva adrese de email pe la care le folosesc pentru chestii de astea, cu nume si date personale fake. in cazul in care fac ceva de durata.

Pentru diferite mizerii care cer inregistrate ca sa evit spamul folosesc ceva de unica folosinta cum ar fi temp-mail.org.

Buruc
Buruc
4 years ago

Ofertele pe care le faci cu confused, compare etc sunt valide 30 de zile (sper ca si datele pe care le pastreaza)

Stropic
Stropic
4 years ago

Deci daca am ceva cu tine, si stiu nr masinii, sa bag date in comparatoare fara numar, pana iti ajunge prima 100k? :))))))

Rox
Rox
4 years ago

Ce date de identificare cereau? Dupa ce te-au ginit ca erai tu?

Catalinx
Catalinx
4 years ago

@Stropic . Nu.
@Rox. Număr de înmatriculare,Nume, data nașterii, adresa, id-ul de permis auto dacă e englezesc ( al meu nu e ) , adresa de mail și număr de telefon . E un Cross check între astea, că nu toate sunt la fel în ambele părți, dar numărul auto, numele adresa și data nașterii sunt.