Scurt cu A3

DSC_0120[1]

Saptamana trecuta spuneam ca nu pot compara  Q3 cu A3 ca n-am condus vreodata vreunul. Nu, n-am primit A3 saptamana asta ci un Touran plictisitor 1.6 dizelos.  Asa de plictisitor ca nici nu stiu ce sa mai spun de el. Anyway , un coleg neamt a primit A3 de la Sixt si m-am milogit oarecum de el sa ma lase sa-l testez . Asa ca m-am dat cu el fo 20 km ( la dus si la intors intr-o zi). Nu prea am putut sa fac eu ce fac cand conduc singur , ca nenea are 50+, ceva probleme cu spatele , acum era si un pic racit si-mi era oarecum rusine sa-l indispun. In mod interesant suspensia nu se simte asa sport ca la Q3  si i-am dat si astia blana(pe drum drept) – 220 km/h – pe bord. Tot pe un motor 2.0 TDI.

Interiorul e mai OKish asa , ecranul media rabatabil intra singur in bord, vertical , nu trebuie sa apesi pe el ca la Q3. Cutia la asta era manuala si dupa rapoarte pare sa fie tot de Golf , ca se simte in mare, ca un Golf. Cum am zis, n-am avut ocazia sa-l fortez in curbe si alte chestii interesante.

Avea senzorii de parcare dezactivati si era sa intru cu ea in fabrica, noroc ca bipaie neamtul.  Mare om , mare caracter. Doar ca nu prea stie cu pozele. I-am dat telefonul sa faca si el o poza spectaculoasa de pus pe blog in timp ce conduc si a facut asta . Mda…

Am o usoara reluctanta cand ma gandesc la Audi , ca toti posesorii de inele par a coduce  vijelios.La fel cum am o reluctanta in a merge pe Dealu Negru  acasa, ca-s prea multi posesori de Audi . Am uitat sa fac share la chestia asta de acu’ doua saptamani.

In caz ca va intrebati , Golful era condus de o doamna .

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments