Ba, mie sa nu-mi stricati ziua, nici prejudecatile.

Ba ce-mi place la astia  cum sunt ei sociabili si vin la birou , pac toata lumea saluta pe toata lumea ,  toți barbatii  se duc preș de pupa toate femeile , tzoc-tzoc, nu , nu saru-mana, au evoluat , cheek kiss.

In  zece ani , daca mai sunt p-aci , presupun ca  vor fi direct cu limbile innodate cordial , iar in douazeci , vor trebui sa organizeze ceva cabine de “salut”.

Bineinteles ca chestiile astea nu mi se aplica . Ma uit un pic dubios.

Ma intreba unu ,gen : ” La voi nu e asa cu salutul, nu? “.

” Ba , nu prea. La noi se cheama adulter ce faceti voi aci. Mai,  merge ceva apropiat, intre prieteni apropiati, sau ” la ocazii”.  ”

“Dar , aici toti suntem prieteni. “…Aha, marmota.

Oricum, alta e ideea. Cum e ultima zi si toti sunt prieteni , se gandesc ei sa ma intrebe daca nu cumva vreau sa merg cu ei la pranz la un restaurant de “seafood” , ca e o crima sa stai in Franta si sa nu mananci Sea Food. Si zic eu:

“Ba , ce “sea food” aveti voi in cap , macrou,  ton , ceva cotlet de rechinos , sau viermi , muci si chestii cu tentacule.”

Bineinteles , ca vor sa ma umfle cu monstri marini care sa-mi sparga burta si sa ma devoreze din interior.

N-am nimic cu nimeni , mancati ce vreti  din partea mea , tata, da’ pe mine nu ma puteti combina la cacaturi.

 

Asa ca le-am spus eu , ca merg eu  frumos la cantina unde am mancat  ceva “pave  de  beuf, bien fait! “. Asa de bien fait ca mugea cand bagam furculita in ea.

Gen , hai s-aveti pofta!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
9 years ago

AHahahaha Mi-ai amintit de o faza super cretina prin care am trecut nu cu mult timp in urma Eram pe graba, nu voiam sa scap chelnerul pentru cine stie cat jumate de ora de asteptare si n-am citit cum trebuie pe meniu astfel ca am comandat o specialitate cu peste si ceva orez fara sa observ ca dish-ul continea si prawns. M-am inverzit cand i-am vazut in farfurie. Spre stupoarea celor care erau la masa cu mine, am impins prawnsii inspre marginea farfuriei macar sa nu mai nimeresc cu furculita in ei din greseala. Si spre stupoarea mea una dintre… Read more »

catalinx
catalinx
9 years ago

Știu cum e cu prawns. Mi s-a întâmplat de doua ori în Germania sa zic, băieți luati-mi ce vreti ca vin și eu în juma de ora și sa ma trezesc cu farfuria de lighioane.
Mâncat garnitura transferat prawnsi, toată lumea fericita. Din “fericire” și eu și francezii suntem mai libertini cu privire la tacâmuri. Aia ar fi luat chestiile alea și dacă erau deja băgate în gura.

IM
IM
9 years ago

No worries, am trecut peste faza cu transferul cat de gratios am putut. Desi ideea de mancare trecuta dintr-o farfurie in alta parca e cam bleah. Foarte rar cu Darlington mai imi permit dar mai degraba facem schimb de farfurii. Cu persoane pe care le intilnesti prima data chiar mi se pare din alt film. Problema mea vine din faptul ca atunci cand nu agreez un fel de mancare nu pot sa ma uit nici la altii cum consuma mancarea aia in fata mea pentru ca mi se face scarba la modul grav. Iar eu trebuia sa o ascult pe… Read more »