Cu frAIeR France

image

Nu zburasem cu ăștia pana acu.
Concluziile , comparând cu aia cu care m-am mai dat sunt urlatoarele:
-Capitonajul scaunelor,  nu e ca la Lufthansa și ăilalți de la star alliance făcut din foaie de ceapa ci e mai gros și mai soft asa. Nu stau neapărat mai bine pe ele.
-Husele și plasticele par din epoca x486, în special plasticele sunt de un gri îngălbenit, deosebit de vintage.
-Serviciul de catering consista în produse calitativ mai bune ca la star alliance, gen sandwich-urile (cu branza du fromage,  obligatoriu) au gust și miros,  voici ca se poate,  și sunt servite calde. Mai primești și suplimente cu fructe si iaurt,  mai bun decât Danone,  sa zicem. Tot nu e la fel de bun ca la Tarom, dar e cu vreo doua ture în fata fata de Lufthansa.
Eh, cu viteza de servire stau mai prost ei asa,  ca n-au tactici germane de livrare la foc automat.
Se uita la tine,  te intreba dacă mai vrei ceva,  te studiază sa vadă dacă esti sigur ca nu mai vrei nimic, în timp ce ăilalți înghit în sec, normal.  Mie îmi place asa.

Ah si n-au bere, dar au vin mai bun.
Partea buna e ca nu au nici prea multi pasageri băutori de bere.
Bah, serios, ma uit asa prin avioane de obicei, studiez oamenii. Oamenii se simt deranjați uneori de privirea mea tip bisturiu, dar asta e, n-au ce face.

Eh si-am ajuns la concluzia ca în Germania, cu Lufthansa, în afara de consultanți, care ocupa juma’ de avion și pe care ii recunosc după Lenovo, costumație și LinkedIn, dacă sa zicem nu am lucrat cu ei, restul persoanelor sunt oricine. Bah,  dar,  oricine random, gen și d-aia de nu ai vrea sa ii vezi în avion cu tine.
Acum va gândiți ca sunt homofob discriminator și mi se rupe,  pentru ca asa e,  dar ma simt bine în pielea mea.

Eh,  ce vreau sa spun e ca în avionul asta miroase a civilizație mai fin. Și mi se pare interesant ținând cont ca nu-i jumătate plin cu laptopuri Lenovo.

Începe sa-mi placa Franța.  “Umpic”.
Dar va spun eu mai multe zilele astea.

Dar piloții nu prea stiu cu aterizarea…bine comparând cu aia de la Germanwings sunt parfum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments