Drumul spre Zanzibar – II

Nu n-am plecat . Nici nu stiu daca ajung…Daca ajungem. Depinde printre altele si de starea de deprimare a pilotilor din ziua aia , nah, ca sa fiu in ton cu vremea.

Sau de  planul islamistilor din diferite state de unde aterizez.  Cum ar fi , Mombassa , Kenya .

Paranteza: Nu, in linkul ala nu e spus corect. L-au periat  muistii de la BBC.  Corect e asa: Niste musulmani au intrat intr-o scoala , au separat crestinii de  musulmani si-au omorat crestinii. Nimic imprevizibil. Je suis Cearli.

Cand mi-a zis un tip evreu ca  BBC sunt antisemiti ca emisiunile lor sunt mereu pro-islam , i-am raspuns la modul  ” Yes, I hear you “, gen  vi se cam pare voua aiurea ca toata lumea va uraste.

Despre antisemitism nu ma pronunt , dar pro islam cam sunt. Futu-i in bot si p-astia!

Si-acum sa continuam…

Am cerut oaresce sugestii de agentii de turism .  Bine , nu e ca si cum v-ati petrece toti vacantele numa-n Zanzibar. Probabil mai degraba faceti pariuri daca ma intorc ( viu) , sau nu.

Si-am gasit asa:

Pe FB mi s-a spus de un anume nene Razvan Pascu ( gasiti referinte in google). Nu stiu cine e, vad ca face consultanta in turism , in principiu pentru agentii , cred. Whatever .

Postul acesta  din facebook , are poze frumoase. Am vazut ca lucra  ( cred ) cu unii de la Eturia.  Cand am cautat eu la ei nu am gasit ofertele astea. Oricum , nici acum nu cred ca as alege vreuna , ca nu scrie ce hotel , chestii. Desi preturile  sunt oarecum  apropiate  ( un pic in plus ) fata de ce am luat eu .

Bun , tot pe FB , am primit de la cineva sugestia sa folosesc  http://www.worldventures.com/ .  Cica e ceva club de turism , te inscrii ,  platesti o taxa  de membership , gen 50 de parai lunar.  Am inteles ceva cum ca la sfarsitul anului poti investi banii astia in calatorii.  Interesanta ideea de a investi , ca eu cand merg intr-o vacanta spun ca cheltuiesc bani , nu investesc . Asa ca m-am uitat pe site-ul lor am vazut ca e  “the way to travel”. M-am uitat  pe alte situri  ,  am vazut ca e MLM , adica pentru mine , not the way to travel , pentru ca la niciun MLM , nu pot avea incredere in referinte , “de la cunoscuti ” , deoarece ei fac parte din sistemul de marketing si interesul lor e sa faca bani  nu sa-mi rezolve mie problemele. Dar factorul care a contat e ca eu nu caut  un sistem complicat prin care platesti o suma de bani nejustificata  ca sa intri in schema , urmand ca apoi  sa cumperi un produs care ar putea fi o oferta buna sau nu. Si pentru ca nu cunosc pe nimeni care a slabit cu Herbalife. Dar despre aia va zic alta data.

Mie imi place cu  lucruri simple , gen “dau banu’ , iau Framu’ ” .

Am mai primit o referinta de la astia , pe care i-am si contactat pe mail . Vand vacante , din ce am inteles eu , doar din Germania , dar asta nu e o problema. Ce e o problema e ca nu vand genul meu de vacante. Sau nu genul pe care il caut acum. Vand Safariuri , pachete complete cu de toate . Poate  vor fi utili alta data . Nici nu  mai retin preturile. Acum, vreau ceva cu burta la soare.

M-am mai uitat cu mana  mea si i-am gasit pe astia de la Genius Travel. Ofertele lor nu sunt rele , doar ca s-au miscat un pic cam incet ( mi-au dat ceva, dar  doar cateva oferte) si intre timp i-am gasit pe aia de la   TUI, interesat fiind in special de pachetele lor de la tur operatori germani.

Foarte cool , oarecum  expliciti oamenii , au ceva ghiseuri prin mall-uri.  Bine inca n-am plecat , inca se mai poate dovedi de profund rahat. Dar cred ca am gasit ce vreau, cu plecare din Frankfurt. Fo 2200 EUR a costat si nu va spun acu’ detalii de unde si cum. Un pic mai prost  va fi cu  intelesul cu TO-ul . Ca e cam totul in germana , care a 45642-a limba a mea preferata , dupa chineza, slovaka si maghiara , dar inaintea swahili.

Pana acolo, biletele de avion de  2 persoane cu Lufthansa  costau  cam 460 EUR  rezervate cu > o luna inainte. Cu 100 000 de mile  la Star Alliance ,poti s-o faci moca , ceea ce si intentionez. .Sper sa n-aibe greve.

De acolo se zboara cu Condor . Zborul de la FRA pana in ZNZ e de vreo mai mult de 12 ore , dar 9 ore si ceva neintrerupt  ( daca totul merge bine 😛 ). Cam lung, huh ? Va spun eu daca a fost suportabil, sau nu.

Mai treb’e sa ma vaccinez anti febra galbena si sa vad ce e de facut cu malaria .

O fi bine , n-o fi bine , banu’ l-am dat , astept Framu’ .

Mai am doar un lucru de spus, inainte sa plec. Dar nu e momentul acum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments