La baie la barbati

image

Sunt la bere. BRRC, cum s-ar zice.
Nu știu cum e la baie la femei la un bar ,  dar ma gândesc ca e anost. Fiecare  în cabinuta ei, fâș – fâș  și ce mai fac femeile.
Bah, dar la barbati  e show. Ca sunt pisoare.  Și au o problema: n-au mânere. La un momentdat ai nevoie de mânere la chestiile astea din doua motive.
O data ca te împinge ejectia de antimaterie în spate și a doua ca echilibrul și alinierea la mediul înconjurător suferă ceva efecte relativiste.

E nebunie sa vezi în jurul tău 3 patru oameni care survolează zona, cautand un punct de aterizare,  încercând jet la punct fix dar reușind mai mult o demonstrație de scrima, ceva din Zoro.
N-am băut destul, dar se rezolva.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
8 years ago

Pornind de la experienta Elenei Udrea in puscarie unde se pare ca impartea privata cu celelalte detinute plurisenzorial respectiv vizual, auditiv si olfactiv, as spune ca nevoia omului de a se izola pe sine in momente de cumpana a devenit o chestiune fundamentala. Mai putin cand omul e barbat si n-are nici o problema in a se masura in amplitudinea jetului cu alti fartati de pisatoare. Eu zic ca indiferent de care gender tii, e o chestiune de bun simt sa fii discret cand vine vorba de nevoi fiziologice. Olitele alea agatate in perete, destinate barbatilor sunt o insulta. Si… Read more »

IM
IM
8 years ago

Da’ ce ma tu bei ca sa te imbeti?!! 🙂