Ceva e in neregula

Sunt blocat prin Munich o vreme. Ma rog , blocat e un fel de a spune. Unii ar zice -hehe , mai bine ca Bad Rothenfelde, si ca Borgholzhausen, zis si Mordor.

Poate , depinde ce vrei. Nu , nu spun ca Munich e naspa , ca nu m-am dilit, gen , de tot. Spun ca poate sa fie mai bine ca alea de sus , sau nu. Mie-mi cam place viata la tara. Mai ales cand e de cateva ori mai misto decat ce-si imagineaza un roman despre viata la tara.

Anyway, ma uit asa la astia  si e oarecum imbietor si iar n-as mai pleca. Ma exprim prost si se sperie familia. Stai sa scot o bere s-o dreg.

….(dupa ceva bere)…

Pula mea, ma entuziasmai si nu vazui ce preturi au astia. Era  la 50% , peste drum la supermarket. Nu ca n-as avea 4 EUR , dar nah , toma ce-am platit masinoaga a noua (e-he, va spui io alta data despre asta ) si acum sunt in modul UHT … Adica , Ultra Hagi Tudose , bah incultilor.

Asadeci , nu ca nu m-as mai intoarce acasa, ca ma intorc si m-as intoarce saptamanal cat mai devreme, dar parca-mi vine sa fac casa aci, gen sa nu mai fie nevoie sa plec, carevasazica.

Ca de ce zic eu asta….

This slideshow requires JavaScript.

Vedeti voi galeria asta de poze? Ce reprezinta ele , copii? Pai, reprezinta rush hour-ul din Munich . Mda. Am iesit si aseara si asta-seara la alergat  si simt asa ca imi lipseste ceva si nu pot face performanta. Ah , da , nu ma alearga niciun caine si ma deplasez intr-un ritm delasator. Eh , pe de alta parte  nici nu  imi luxez gleznele prin gropi , nici nu ma apuca crizele de astm  dupa 5 minute de alergat. Nu , n-am astm. Sau am , dar doar in Bucuresti.

Am fost saptamana trecuta p-aci prin zona la un restaurant italian. Preturi un pic mai mari ca in Bucuresti.  Un pic. Mancarea mai buna, bautura , la fel, dar  faptul ca n-am stat langa cocalari si n-am fost servit de cocalari face toti banii.

Nu imi dau seama ce, dar sigur fac ceva gresit. Cu siguranta , ceva e in neregula daca atunci cand plec de-acasa copilul imi spune in lacrimi ca ar face orice  sa mai stau o zi in plus .

nu, nu-i copilul meu , nu fiti idioti
nu, nu-i copilul meu , nu fiti idioti

Cand m-am mutat la jobul asta stiam ca va veni si anotimpul asta   si m-am gandit ca daca-i gresit ce fac am sa rectific. Si m-am tot gandit daca-i gresit ce fac.

Dar nu , faptul ca plec la munca nu  poate fi gresit. Faptul ca muncesc aci , iar nu poate sa fie gresit. Vorba aia , de cand aplic logica  criminalistica “follow the money , nu prea m-am inselat. Gen , deloc.

Si-atunci?  Ma gandesc daca in “ar face orice” intra si  ca ar invata germana si ar vrea sa traiasca departe de bunici si viata pe care o stie…

Si mai ma gandesc daca eu m-apuc dracu’ mai repede de invatat limba asta , gen, sa-mi cresc sansele de a gasi o malagamba cu un 75% asa.

 

Mai tineti minte care e cea mai urata tara pe care am vizitat-o? Exact. Aia in care am domiciliul si i care ( atentie teaser) voi plati peste 2000 de lei pe an impozit la masina. Pam – pam!

Noapte buna.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
8 years ago

Eu n-am indraznit sa zic nimic pentru ca pe mine ma enerveaza cand vin altii din afara sa-si dea cu parerea pe seama deciziilor pe care le iau. Nu te poti pune in locul nimanui. Eu am plecat. Recunosc fara sa ma gandesc prea mult la ce presupune asta. Si m-au enervat si aia care m-au indemnat sa plec si aia care m-au avertizat ca s-ar putea sa nu reusesc daca plec. Prin prisma experientei pe care am avut-o, daca m-as intoarce in timp m-as sfatui sa plec poate chiar mai devreme decat am facut-o desi nu stiu daca ar… Read more »