Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
8 years ago

Haios!
Si mai am si eu o intrebare extra pentru cand ai o farima de timp …pentru ca le documentezi super bine
Ce parere ai de Subaru Forester ? Asta daca ai avut de-a face cu ea vreodata evident

Marian
Marian
8 years ago

Se gasesc informatii despre padurar pe forumul dedicat marcii subaru 🙂 subarufanclub … ro 🙂

IM
IM
8 years ago

@Marian
E mai mult decat ma asteptam, ce am gasit acolo.
Multumesc. Apreciez ca ai dat link.

IM
IM
8 years ago

O sa radeti. Eu sunt fan Toyota Avensis. A mea e din 1999, pe benzina. (dap, nu sufar de status symbol ba chiar sunt gata sa tolerez si suspiciunile de zgarcenie si de rupt in cur). Am luat-o cu banii pe care-i aveam in portofel la momentul ala si in timpul asta consortu’ se uita siderat la mine si ma intreaba ‘what the hell just happened’? Fostii proprietari au fost niste nenea si tanti in varsta care au tinut-o ca pe un bibelou in garaj. Arata a masina de oameni saraci si in varsta dupa criteriile societatii civile. Eu pe… Read more »

IM
IM
8 years ago

Ti-am zis ca e funny 🙂 S-o numim eufemistic parte din ceea ce ma califica a fi o persoana excentrica 🙂 Acum ca sa mai povestesc despre ea nitel. E o masina cu care te trezesti langa tine si nu stii de unde a aparut pentru ca atat de silentioasa e. Apoi cand te urci in ea, ca dai drumul la ventilatie sau nu, simti ca ai aer as in ‘quality breathing air ‘.Pentru ca la mine in masina nu trebuie sa miroasa a masina, a odorizant de masina, a tapiterie, a plastic, a cauciuc, a gaz de esapament si… Read more »

catalinx
catalinx
8 years ago

Orice masina cu data de producție relativ recenta de clasa sa zicem nu chiar budget miroase ok înauntru dacă e întreținută ( filtru de aer schimbat regulat, instalație A/C curățată periodic și folosita constant (daca are). Mai tine și de viciile pe care le introduci tu înauntru, gen dacă mănânci înauntru și eventual nu cureți, dacă ai copii care…, dacă păstrezi sau transporți înauntru chestii care emana miros… Mirosul de carburant/ulei e prezent doar la mașinile foarte vechi cu scurgeri și arderi incomplete. Sau la vechiul meu Mondeo, cand avea pompa de benzina montata prost. Mirosul de plastic e caracteristic… Read more »