Suna periculos. Trage burqa mai jos.

Desigur,  toți avem idee despre calitatea si educatia populației care încearcă sa emigreze și în Europa. Dar ne prefacem (va prefaceți,  boilor!) ca nu, ca nu e asa,  ca sunt și ei oameni, ca sunt puțini, ca trebuie sa ii integram, ca asa e uman, ca ce islamizare, Bah!

Și care cum deschide cuvântul sa arate cu degetul ca diferențele sociale și culturale creează tensiuni și conflicte și ca nu e nimic de câștigat pentru europeni în asta este degrabă pus la colt ca fiind rasist, xenofob,  ca nu respecta libertatea și identitatea culturala a celorlalți…

Ca ce nesimțiți suntem noi, că și românii dimpreună cu rromanii au emigrat care la munca,  sau la furaciuni în vest și a fost bine. A fost, pentru noi.

Și totuși, voi nu trăiți lângă niște mii de imigranți. Va imaginați doar cum ar fi și ii futeti pe alții ca n-au suflet. Și ca nu ne invadează niciun islam.

Eu încep sa ii vad pe lângă mine deja, și ok, nu e treaba mea, dacă ăștia vor sa ii primească,  sa se descurce cu ei.

Iar Munich  e un caz “fericit”,  ca e un oraș mare.
Alții sunt campati orașe mai mici.
Luați de mai și citiți, cam cum decurge integrarea și cine la ce se adapteaza, înainte sa va cacati pe voi elevat despre cat de muncitori și la fel ca noi sunt oamenii ăștia.
Titlul e asa: ” German girls must cover hands and legs to appease Syrian imigrants “.  Adică,  pe scurt,  pentru cine nu are pofta sa citească engleza/ germana, intr-un oraș mai mic decât Munich,  au făcut o tabăra de refugiați d-astia,  iar directorul scolii le-a spus părinților fetelor, ca ar fi cazul sa le puna niște saci în cap ( cearșafuri,  prosoape),  ca ăștia nu sunt obișnuiți sa vadă femei “dezgolite” și exista riscuri.

Nu, nu pentru ca sunt musulmani, ci pentru ca vin dintr-o țara cu alte obiceiuri și mai putina educație.
Imaginați-va ca v-ați trezit brusc lângă școala la care merg copiii voștri cu o tabăra de vasluieni,
sau de clone ale lui Piticu ( o femeie intra într-un bar = vrea sa se futa).
Normal ca trebuie sa luați măsuri,  ca în timp ce voi sugeti pulă cu libertatea de exprimare și drepturile omului copiii voștri vor suge, altfel, puli de refugiați. 

Pentru ca Europa e proasta planetei și multi-culti merge doar intr-un sens. În sensul în care noi trebuie sa ii aceptam pe ăștia necivilizați asa cum sunt și sa le respectam identitatea,  însă de la ei n-ai ce sa pretinzi, ca se știe, ei sunt mai înapoiați.

Da, repet, Europa  e proasta planetei.
Ca nu domne’,  ca noi suntem niște discriminatori fără suflet și ne pasă numai de viata noastră  ca uite țările musulmane câți refugiați au primit.
Stooop!
Care țări musulmane?
Mpai, Iordania, Egipt, Turcia… și alți săraci.  A-ha.  Ca și cum aia s-ar fi putut împotrivi. Ca și cum…

Hai sa vedem câți refugiați au primit aia care au un nivel de civilizație / trai oarecum comparabil cu Europa,  cum ar fi Emiratele Arabe Unite,   Arabia Saudită,  Qatar, Bahrain …. Petroliștii, adică.
Umm,  exact,  niciunul. Luați de citiți.
Uaaaai, ce sa vezi?! Oare de ce?
Ca cică le e frica de teroriști, atentate și în general probleme de securitate.
Ba, ai dreacu’,  astia s-au luat de europeni, vin cu aceleași texte, ca se știe ca musulmanii nu sunt toți așa. Unde mai pui ca sunt și d-ai lor.

Vezi, dacă ăștia petrolistii n-au fost la Dublin sa semneze convenția, au semnat-o europenii. Parca ar fi convenția de la Medina.

Nu contează. Ăștia sunt deja aici și e civilizat sa ne punem frumos burqa și sa empatizam cu ei, că nu vrem sa ii supărăm.

Hai, mai cu talent.

image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments