Aplicația vieții de la Carrefour

Hai ba! Chiar asa?
Am văzut grămadă pe toate blogurile că carfur a lansat o aplicație utila foc.

Pana mea, pana la urma am cedat nervos si-am instalat-o.
Aplicația pulii.  Asta trebuia sa fie titlul dar l-am schimbat pe motive de risc de infringement domestic.

Credeam ca e cine știe ce combinație,  ca la eMAG, sau Amazon,  de îți alegi produsele din lista, platesti și te trezești cu curierul la ușă.

Poola, nu e așa.   Faci cont la ei, dai subscribe la toate spamurile din care nu mai scapi nici dupa ce îți creează FBI-ul o identitate noua și vezi meniul vieții.  O banala lista de cumpărături în care,  atenție, poți adaugă produse cu clickul, doar din lista  de promoții si din meniul zilei si ceva retete. Dacă vrei sa consulți cataloagele detaliate,  sigur, se poate, dar sunt format pagini imagine,  răsfoiești, răsfoiești,  te uiți la produs, la preț,  speri sa fie up to date,  reții ce scrie și  te întorci mătăluță la listă,  și scrii cu mâna ce vrei.   Poate nu au finalizat ei aplicația,  poate o fi zis copilul ceva…

Ia uite cum merge . Rupee, ce sa mai!

Uau. Gen, pe vremuri erau niște unii care băgau pliante în cutia poștală,  de fapt mai sunt. Toată lumea ii urăște,  ii înjură,  nimeni nu ii lasă să intre în blocuri ca fac mizerie.  Acu, ai dracu ăștia – vor sa îmi bage pliantele în telefon.  Futu-va în bot cu reclamele voastre de căcat și cu pișcotarii care le prezintă ca pe mesia al listelor de cumpărături,  am în telefon,  standard, o aplicație simpla – Keep,  cu care scrii notițe,  faci liste,  trimiți mailuri,  mai simplu și nu te spameaza.
Și da asta taie și lemne, bate cuie…

image

Până când faceți ceva serios uninstall și sper ca ii plătesc bine ăștia de la Carrefour pe aia care publica reviewuri înălțătoare, ca serios , mai mult de muie la toata lumea ca e gratis , n-am ce sa zic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments