Tokaji după trei luni | Reloaded

Bah,  spuneam acum trei luni ca am luat vin dulce la nevastă, unguresc, și că nu l-a apreciat, cum nu l-am apreciat de fapt nici eu.

Eh, l-am lăsat  (cu dopul de plută pus) în frigider, ca îl mai foloseam la sosuri pentru paste.  Cam așa sfârșesc vinurile albe la mine. Beau un pahar și restul la sosuri.  Dar nici de alea nu am făcut prea multe ca am fost mai mult dus din țară,  iar când am fost în țară,  dus din București. 

Într-una din zilele astea m-a vizitat frate-meu,  carele m-a întrebat dacă am fo sticla de vin prin frigider. Inițial voiam sa destup alta, dar văzând ca am la răcoare tot una de vin alb,  zic ia sa vad ce s-o fi întâmplat cu asta. Mi s-a părut sensibil mai bun. Și-a schimbat olecuță și culoarea.  I-am dat sa guste,  a aprobat. 

Aseară, am descins la ultimele doua pahare cu nevasta. Și ea zice cum ca ar fi alt vin.  Dubios. Nu ma așteptam.

image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments