Multibonusul vietii (P)

Aceasta este o reclama platita. In sensul ca eu platesc pentru ea, ca un bou ce  ma aflu.

De 4 ( patru) ani si ceva  cumpar  benzina de la MOL si am cardul pulii .

Am cumparat  sute de tone de benzina de la ei , iar acum cumpar si motorina. Saptamanal imi trimit  mail cu oferta lor, cu chestii pe care le pot cumpara cu multitudinea de puncte multibonus pe care le-am acumulat.

Mai exact :

5265  puncte MOL

 

 

De patru ani ma spameaza si de patru ani vreau sa imi folosesc punctele.

Doar ca de 5265 de puncte nu pot sa imi iau nici macar un topr , ca vine anotrimpul  focului in soba acu’.

Poate un cutit de bucatar… Nope , nici macar , mai trebuie . Deci practic , eu in 4 ani de bagat benzina de la ei nu am acumulat 89.9 lei   bonus / reducere / avantaj client sau ce vreti voi, cat sa imi cumpar un cutit mai acatarii . Am zis ca e cea mai scumpa benzina de pe piata ?

cutitul bucatarului

De fapt , nu mai e , ca au aparut pe autostrada A1  unii de la Gazprom , de vreo 2 ani si am inceput sa bag de la ei . Din ce in ce mai mult . Nu ca sunt snob si vreau benzina scumpa , cat ca au sandwichuri bune . Un pic mai bune ca la  MOL. habar  nu am daca si benzina e mai buna , ca eu nu mananc benzina .  Si nu, aia nu au card. Nici ca m-ar incalzi dupa inca patru ani sa imi permit sa imi iau un briceag d-al lu’ Bear Grylls sau poate vreun storcator de citrice. Dap , cam atata  multibonus am acumulat.

Zgarcomani ungurii astia bai frate .

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
8 years ago

Mi-am luat trusa de gratar pe puncte 🙂 a fost vreo 9k. Cred ca mai am ceva puncte

Marian
Marian
8 years ago

Stii ca se pot transfera la de un utilizator la altul? Pot sa iti dau cele 2268 puncte disponibile 🙂 Ajung pentru topor? 😀