Ia-mă nene S.R.L angajează:

Am primit asta pe facebook. Am dat de minim 3 ori hide in locuri diferite si tot popăie ( de la “pops-up”) acolo.

 

Ubermuci

Uber este o nouă modalitate populară de a câștiga bani în plus , transportând persoane cu mașina ta.

Faptul ca sunt asa de disperati dupa colaboratori ma face sa cred ca le merge bine si ca in general lumea face muulti bani in plus lucrand pentru ei.

Dar sa analizam textul citat:

Unu la mână  că nu e nouă. Nici Uber nu mai e o noutate, nici serviciul de ia-mă nene care se practica încă de când  mergeam eu la liceu , adică de prin mileniul trecut , între  diferite sate din giudeț  și orașe , în speță , capitala județului.

Se numea și se numește , că se mai practică și acum la scară mai mică, ia-ma nene , sau ocazie ( de la  a lua la ocazie). În județul cu pricina , s-a cam subțiat cașcavalul pentru ca apropritarii firmelor de transport în comun din zona au pus politia pe genul asta de  transportatori.  Mai greu cu Uber. Iar despre siguranță… era un pic mai nesigur decât taxiurile de acum din București. Ba nu. Mult mai nesigur. Faceam naveta cu mașini care nu aveau ITP, asigurare , in general mai nimic – la mașinile pe care le alimentau cu gazolină, motoina amestecata cu țiței , ulei de floarea soarelui etc. Aia cu GPL erau în regulă. Mă rog , mai puțin instalațiile lor artizanale. Ințeleg ca acum e altfel. Și că Uber îți da factura ( online sau ceva). Ceea ce e ok , dar tot nu înțeleg de ce îi spui ” o noua modalitate”.  Zi  hai la noi sa faci taxi fara autorizatie daca ai masina buna si aia e.

Doi la mână, cum ar fi sa vă car eu cu mașina mea. De fapt am șapte locuri ,deci merge,  dar nu cred ca aș câștiga bani in plus, ci  în minus. Că d-aia eu nu iau la ocazie.

Și trei la mână, aștia de la facebook probabil sunt dilimandroși sau ceva , că m-am săturat sa tot închid mizeria asta de reclama si ei tot ma freaca cu ea.

Altfel spus. Da ma, nu mai merg. Nu mai merg cu Uber . Ca e tot Logan , dar mai scump decat Loganul ala taximetros.  Si nu am de ce sa fiu hipster pe banii mei.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments