Support ING

Azi a trebuit sa interactionez prima data cu suportul de la ING , ca mi-am blocat ca un bou contul de homebank.

Semnal de net prost plus apasat enter ca o maimuta crizata de 1000 de ori.

Whatever , au serviciu de deblocat cont automat , pe care am incercat sa-l accesez dar cica nu mergea la ora asta ( o fi terminat programul , saracu’ ) si m-au pus sa-i sun.

I-am sunat. Am vorbit 5 minute cu un robot care incerca sa ma autentifice  si imi punea o mie si una de intrebari.

Bai , bine scris codul robotului , recunoaste si DTMF si voce si cuvinte cheie , apreciez asta ! Serios . Imi plac robotii mai mult decat oamenii. Dupa ce m-a identificat si mi-a confirmat asta, a zis ca ma transfera la urmatorul consultant liber. Si am stat, cum se sta – inca 5-10 minute , cate or fi fost , la telefon.

Ba, serios , in anul de gratie 2015 nu poti sa ai un serviciu care-ti spune , coaie ti-am inregistrat cererea, inchide si te sunam noi cand e consultantul liber ? Nu? Chiar nu?

Pula mea, nu. Ehm , a raspuns  o duduie intr-un tarziu care mi-a rezolvat cumva problema , desi nu prea ne intelegeam ca nu am semnal ( am plecat din orasul protestatarilor), dar pana sa imi rezolve problema , a inceput sa imi puna aceleasi intrebari ca si robotul. Nici nu mai stiam , care dintre ele era robotul. Si i-am zis direct ca ma enerveaza, la care ea , mi-a varat placa ca e pentru protectia mea, ca tre’ sa ma verifice, ca pula in pizda.

fallen-jaw

Bai tuta dracu’, daca m-a verificat si a reusit sa ma identifice un rahat de robot care ar trebui sa ma inteleaga mai greu decat un om , ca e mai prost ( dar  nu – si imi cer scuze robotului pe aceasta cale), tu ce pula mea verificari imi mai faci pentru siguranta mea sau de ce imi mai pierzi timpul cu robotul daca imi pui aceleasi intrebari din nou . Suntem la politie, in pula mea, m-ai prins protestand? Nu …nu i-am zis asta.

I-am explicat ca ce pula mea se gandeste , ca deturneaza cineva apelul telefonic, ca … la care imi spune ca sarcasmul nu merge aici. Zambeam . Aparent nici serviciile.

Sa-mi bag pula , trebuie sa fiu verificat de doua ori la telefon , odata de un robot si-odata de un robot mai prost care se intituleaza om , inspre siguranta mea , dar sunt invitat de fiecare fucking-data cand imi schimb cardul sa imi fac unul cu pay-pass (NFC), ca e  sigur si nu se fura banii , ca stiu ei mai bine.

Mai bine decat mine , care…

Mi-a fost oarecum jena , dar mai ales imi voiam rezolvata problema  ca altfel intentia era  la un moment dat sa o intreb:

– Nu va suparati,  imi puteti face , va rog , legatura cu robotul? As dori sa continui cu el , daca imi permiteti.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments