Țară de proști cu pretenții la imagine

     Văzui ca prezentă Cioloș ăsta lista de propuneri pentru pozițiile de miniștri.

      Nu ii știu pe niciunul și m-ar fi interesat ceva detalii.  Tot ce apucai sa vad fură câteva poze în chiloți cu ăla tânăr,  Baciu. 
 
    Nu știu să mă pronunț,  dar mă gândesc că pe femei le-ar fi convins mai ceva ca Petre Roman, tot ce pot sa spun e ca are abdomen mișto și pare sănătos (la mișto, gen). Oricum,  ca imagine  ,   preferam sa îl vad pe ăsta în locul vreunui burtos, vreunui chior, chel,  șchiop și alte specimene care ne reprezintă ca popor atât de bine.
A,  sunt discriminator? O fi, dar trebuie să fii cretin sa faci spume ca stai coaie,  e ministrul pitiponc. Neverosimil omul e mai prezentabil ca toți care au fost până acum.
Bă și în toate ziarele am văzut pozele ăstea,  dar CVul omului nu l-am găsit. 

Doar niște referințe cum ca și-a făcut rezidentiatul prin Franța.  Și pac, reacția,  că cum băh, puneți ministru un rezident?  Pai,plm, ce căcat încă nu are de unde sa fie  specialist chirurg.

Băh, dar unul nu s-ar fi uitat ca e președintele asociației pentru drepturile pacienților.  Adică,  de al nostru băh.  Ăștia care dăm șpagă.  Nu ăia care ia.

Poate că nu e asta omul la care te gândeai prima dată dacă ai fi avut de ocupat un scaun de ministru,  dar na, ce-o fi zis și Cioloș,  bă au făcut putzoii ăștia discotecari revoluție ca vor schimbare, hai  să pun unul de al lor,  d-astia tineri. 

Pula, n-a mers, ca nu e bine nicicum. Un popor imposibil de mulțumit.
Hai ca vă pune un pizdolog. Cât mai e o naștere? 

Vai de revoluția pulii.  N-ai cu cine.
Fără poze, că nu e playboy aici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments