Ce atata libertate , n-am inteles…

spy-eqp-spy-bugs

Citez dintr-un bețiv in viata:

 

             Ăștia nu se lasă până nu ne cipuie pe toți , futu-le muma în cur.

 

Aicilișea este una  din putinele tari unde mai  poti cumpara, inca,  un SIM preplatit  anonim. Adica fara obligativitatea de a-ti inregistra identitatea.  Care-ati mai umblat pe-afara si-ati avut nevoie , stiti ca prin Europa nu se mai poate de mult timp.

Agentul 007 Dumbrava , de la SRI , a mers la parlament sa le ceara să ne comformăm  la practicile Europene, că ne critica aia. Ce atata libertinaj pe la noi.  Iar cu scopurile malefice , iar cu terorismul si alte vrăjeli, că  domne ,  nu se pot identifica deținatorii.

Hai sictir  bah , ca mi se crapa herpesu’ daca rad prea tare . Pe bune , nu se pot identifica ? Pai și cu stenograme și alte dubiosenii…asta e harneala de fraieri  ,  domnilor. Eu cred ca nu mai e nici SRI-ul ce-a fost si s-au cam lenevit , sau rutinat de la atatea ascultari , gata , acum vor totul pe tava, la botu calului.
Stiu , stiu , daca esti curat n-ai nimic de ascuns , sau ..sau zi sa moara mă-ta !

Bah , nu stiu altii cum sunt, dar eu , cartelar ce sunt,  nu vreau sa fiu in baza alora de la Cosmote   T-mobile  cu nume si prenume. Nu c-as fi mare mafiot, dar am ca prim motiv ,  faptul ca nu sunt de acord sa ma vanda astia  ca pe vita cu tot cu dosar de behavior , +lista de cunoscuti la toti spammerii. Destul ca fac asta aia de la banci si de la toate instituțiile care cică protejează datele cu caracter personal.

Un alt motiv ar fi ca poate nu vreau ca orice descreierat pe care  l-am enervat cu cine stie ce  , să poata să imi ia numarul de telefon de la operatorul mobil , sa zicem ,  dupa ce l-am schimbat special , ca să am parte de intimitate.  Că sigur că nu se divulgă , dar pot demonstra in jumatate de oră cum oricare dintre noi cunoaste macar la mana a doua , a treiea , pe cineva care sa-l ajute .  Sau poate vreun hacher, sau mai stiu eu ?  Daca SRI-ul are nevoie de identitatea mea, ma găsesc ei  fără să mă înregistrez la operator.

Sau poate vreau sa  injur pe vreunu’ la antene , sau pe vreun blog( din 3G-ul de la telefon) si sa raman anonim. Ce, e ceva rau in asta ? Lucruri publice, nu sa deranjez lumea acasa, pe privată.

Sau poate vreau sa sun amanta și să nu fiu santajat cu asta .

….Sau poate vreau sa ma grabesc , că astia de la SRI sunt insistenti  si bat la ușa parlamentului zilnic , cu aceeași propunere .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments