Top Canale TV: Nu simt lipsa…

Incercand sa fac un top mental al lucrurilor pentru care platesc si  nu prea le folosesc si nici nu sunt folositoare , am ajuns la abonamentul de cablu TV. Nu , nu sunt d-aia care scuipa in san cand aud de TV. Plm , e ok sa fie acolo in casa ( 3 pachete de tigari pe luna – nu ca as fuma) , dar ma gandeam asa:

La casa din sat nu am televizor neam . Au ai mei , unde locuiesc , f’o doua. Antena3 si RTV  ruleaza fin. Cand nu-s copiii si pun monopol.

Bine dracu’ ca a suspendat CNAul licenta alora de la 0TV, ca era tata din ce in ce mai obosit.

In Bucuresti am 3 televizoare. Doua ruleaza in cea mai mare parte a timpului desene animate. Duck TV  la unul si desene de copii mai mari la celalalt.

Daca stau sa compar, probabil ca, excluzand faptul ca pun publicitate d-aia santajista la jucarii si  pe urma trebuie sa exorcizez copiii, canalele de desene animate sunt cele mai utile in casa asta.

Eu ma mai uit din cand in cand pe canalele BBC si alea de la Digi, si mai prind o secventa doua cu  Banciu, care inca nu a devenit prea plictisitor in umor.

Si o data la luna se intampla ceva  suficient de remarcabil despre care nu stiu nimic incat e interesant sa aud parerea deformatorilor de opinie de la televiziunile de stiri.

Si-mi dau seama ca a trecut mai bine de un an de cand in grila Digi nu mai sunt canale Discovery.

Ba si stiti ceva ? Nu le simt lipsa!

Cu toata convingerea spun ca alea sunt niste mizerii pentru ceea ce inseamna stiinta , la fel cum sunt Antena 3 si Realitatea pentu ceea ce inseamna stiri. Lumea facea bulburuci ca “se muta de la Digi”, ca nu se poate sa scoata Discovery din lista , ca cultura (intentionat , nu ma frecati)  si  alte argumente imbecile.

Care cultura , bah. Razboaiele depozitelor , pimp my ride si alte  cacaturi. Te pisi! Pseudo-stiinta , pseudo-orice. Cum te-ai uita la liga a doua trucata din Romania , sau la liga 1. De fotbal vorbesc , ca bag seama ca nici liga nu mai e la Digi. Bravo! Un mare bravo! Serios. Sau asa cred eu, ca nu m-am uitat pe canalele digi sports de mai bine de un an.

Imi place cand unii mai fac educatie si un pic cu japca asa. Ca oamenii sunt prosti.

Bine, inca poti sa te uiti la emisiunile cu extraterestrii antici de pe NatGeo , dar nah , ce sa faci ,e cerere, cum e si de porcaiala de tipul Capatos si care mai sunt.

Razboaiele depozitelor tot sunt , dar pe alte canale, gen History. Alt canal esuat. Gen , cum pula mea sa transmiti, ma,  asemenea imbecilitati de emisiuni  pe un canal intitulat History?

Ma gandesc serios ca daca ar exista un abonament minimal doar cu canalele de desene animate  si BBC,  ala ar fi de optat pentru el.

Altfel , astept cu interes reinceperea seriei Horizon be BBC, desi am impresia ca cel mai bun canal de la astia BBC Knowledge  a disparut din grila Digi.

[…]

Taci, ca verificai! Sa-mi bag pula ! D-aia nu ma mai uit la TV , ca mi-au lat canalul !

Bah si nu e nici in lista de extraoptiuni. Sa-ti bagi pula si alta nu ! Iti ofera SuperOne ( canal semi porno , pentru cine nu stie )  la 1 leu / luna , dar optiune sa cumperi un BBC n-ai .  Daca nu e cerere…

Ok, fie , desene animate FTW!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marius
Marius
8 years ago

Vezi ca e Dragos Patraru pe TVR1 la 10.35. Altceva la TV ma lasa rece