RCA: Am uitat sa spun o chestie. Unde faci ?

Am zis eu ce am zis despre RCA.

Da’ am uitat o chestie importanta. Cum ca imi expira  asigurarea  pe 30 nov  ( eu credeam ca pe 29) si ca un bun planner ce sunt am plecat din Bucuresti pe 27( sau 26, plm), fara sa imi fac .Desi pe 25 ma sunase unu de la Otto broker sa imi spuna ca imi expira . Si imi trimisesera si SMS pe la inceputul lunii.

Ba si e acum oarecum  simplu sa iti faci asigurare . In Bucuresti ai in orice supermarket , cred , si un broker de RCA. Cred ca am vazut si prin malluri. Si in cel mai rau caz faci pe emag si iti vine acasa. Numa’  ca trebuie sa iti faci cu ceva timp inainte. Sigur iti dau ei ceva copie pe mail dar, cum ii spuneam unui prieten, nu toti politistii sunt Godina.

Eh , ajuns in provincie treaba se schimba. La mine in sat e un broker.  Doar ca e mai complicat , ca nu e cu plata cu cardul , el trebuie sa isi transfere incasarile in banca si pana face asta  nu mai poate incheia alte asigurari. Eh si s-a nimerit asa  cand  voiam eu sa fac.

Am fost in mall in resedinta de judet , ze big Ramnicu’ Valcea City  si pula. Nu exista asa ceva acolo. Nici in mgazinele de langa , tot cu  statut de centru comercial. Fireste ca sunt reprezentante de firme de asigurari , fireste ca sunt si bokeri , da nu la  botul calului. Tre’ sa stii.

Am cautat pe net si am gasit ca la benzinariile Petrom si OMV, poti incheia RCA.  Lucreaza tot asa, cu un broker , nu mai retin care si mi-e lene sa ma uit pe polita acum.

Treaba e ca nu la toate petromurile au soft.  Dar la OMVul de langa Calimanesti de pe Valea Oltului ,da.

Chit ca era un nene care nu cred ca mai incheiase 2 polite acolo, chit ca era aglomeratie ( mereu e) , chit ca am tinut o gramada de lume in loc , care fara indoiala mi-au umplut frigiderul de carne , chit ca a trebuit, pe alocuri, sa ii spun angajatului ce sa scrie in softul ala – dupa 20 de minute , sau ceva , aveam o polita  RCA  incheiata.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments