Dealeri auto sau vânzători de semințe în tren

Poate ca nu trebuia sa postez asta. Trebuia doar sa pun comentariul de mai jos în spam și gata. Dar pentru ca chiar ma plictisesc într-o zi în care se duse dracu’ vremea iar eu am terminat de spart lemnele, deh viața la țară – sanki, o să o las aci.

Badsi comentează asta la articolul meu despre qashqai scris acum vreun an, cred. Mi-e și lene să mă uit când, ca sunt pe mobil. Toma ce zicea un bezmetic ca sunt un țăran plătit de Vag la reviewul de Juke, acu’ iete că dealerul Nissan e îngrijorat de “găzduirea ” mea proastă. 
Serios… Dar nu suficient de îngrijorați încât sa nu merite sa lase un comentariu de lemn cu link la ei, gen, de ce mă băieți,  nu vindeți?

Văzând că nu “intră “,  au încercat,   și la pagina “About/Despre”.

image

La pagina aia unde am menționat clar că aici nu e spațiu comercial,  vor ei să își pună taraba,  corect ar fi sa spun :  vreți voi, bă,  că mă obosesc sa scriu asta mai ales ca să fie clar ca v-am văzut comentariul și ca nu îl aprob,  o data ca mi se pare că mă luați de prost cu tertipuri de astea și a doua că e chiar de săraci să încerci să îți agăți linkul de un site cu o forma golaneasca de spam. Normal că la un site așa de mic nu merită să plătești publicitate și la fel de normal că nici nu e posibil după cum am mai spus,  dar faptul că încercați în felul ăsta v-ar aduce vouă mai mult prejudiciu de imagine,  chiar dacă v-aș fi aprobat comentariile.

Serios,  cam ce fel de clienți așteptați voi dacă la atât se ridică nivelul vostru de marketing și PR? 
Nu credeți că e o greșeală genul asta de abordare?  Mă aștept la tertipuri de astea de la vânzătorii de economizoare de combustibil de pe net, sau de alte “invenții “.  Altfel, de la voi eu nu am pretenții că nu sunt client Nissan, dar poate clienții voștri au.

Și nu, în mod normal nu as  bloca comentariul, nici linkul,  chiar dacă e comercial,  dacă ați avea ceva de comentat la obiect – firește nu reclamă, ca asta o puteți prezenta civilizat pe siteul vostru.

image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments