All gone south

Fusei la Megamall sa văd un film.
După ce ma otrăvi cu  niște aripioare picante de la #Village, care fură sleite și rancede de-mi forfote burta și acum,  mersei frumos la casa de bilete luarăm la All gone south și vâja la popcoarne and shit. Bine eu mănânc standard nachos ultra-mega-mare cu doua sosuri și cola 0, dar pentru ca fusei fără mașină,  radler fu.

Bă, filmul e o comedie franțuzească.  Mie îmi plac,  în general filmele franțuzești un pic mai mult ca ălea americane pentru ca limbă și cultură preferată.  Bine,  voi puteți fi acum troli și susține fără doar și poate ca cele mai bune filme sunt americane ca Star Wars și alte filme cu bugete de sute de milioane de dolari. Așa e,  dar dacă am de văzut niște filme care nu sunt niciunul vreo capodopera,  mă uit la ala franțuzesc,  sau în limba franceză.

Eh ăsta e o comedie chiar din aia de pleci cu burta spartă de râs.  Începe îndoielnic cu faze retardate de filme de comedie americane,  d-alea de nu mai râde nimeni la ele, sa zicem cu Adam Sandler, dar e numai cât să te obișnuiești cu personajele. După care își dă drumul.

Poate fi puțin deranjant ca mare parte din el e realizat selfie,  gen unu din grup filmează,  dar e operat bine, profesional,  nu ca mizeriile alea întunecoase,  pseudohorror numite “project” ceva.

Filmul e tradus în românește “Vacanță cu de toate ” și cam așa e pus în scenă.
A meritat timpul pierdut.
A, am uitat să menționez, la bar la cinema era unu de murea pe el. Până m-a servit cu ce am cerut începuseră să se scurgă geamurile de la vitrine și se topise calota glaciara de la polul sud aproape total.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments