Test de verticalitate

Asta ramane aci. In general, nu imi plac politistii.Cu precadere aia de la serviciul rutier. Ma deranjeaza de la “Buna ziua , ma numesc…”.

E o prejudecata, de fapt un gest reflex din vechii ani ai spagii “capitaliste” si “democratice” si va ramane multa vreme asa.  Am cativa prieteni si cunostinte mai vechi care-s politisti. Ma bucur ca-i vad doar imbracati civil si nu vreau sa stiu ce fac in timpul programului sau cat de greu le este sau nu sa isi faca meseria..

Stiu ca sistemul in care lucreaza e ca orice sistem administrativ , vicios , un cerc pseudo-inchis , cu tot felul de tinichele atarnate . Si cu tot felul de lichele. D-aia nici nu imi plac politistii.

Nici nenea asta  nu mi-e simpatic, in general , desi nu il cunosc, desi incearca de obiceisa faca un servciu de PR politiei rutiere , sa spuna ca politistii sunt ” oameni de bine” si ca isi fac datoria onest. Bravo lui , nu-mi pasa.

Da’ treaba asta pare a coloana vertebrala care se opune indoirii si, da, trebuie facuta public. La fel cum apar public tofelu  de alte inregistrari menite sa deconspire abuzul.

Scrisul e mic si poza e doar pentru cazul in care articolul dispare. Click si cititi pe pagina omului.

godina

 

Inregistrarea de care vorbeste.

Ii urez success. Eu m-as fi sictirit si as fi plecat demult de la un asa loc de munca .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments