Vodafone/ Companiile de telefonie mobila vor clienti cu japca

Zice Zoso aici absolut corect si coerent cum ca mosii sunt pacaliti ba de un IFN , ba de o companie de telecom , mai la un contract mai la un smartfon , mai la vrajeli de luat bani.

Ba, asa e . “E foame de bani baieti”. Iar parafraza era parca cumva ca “lumea tre’ sa stie ca voi vindeti castraveti” sau ceva.

Treaba e ca si astia tinerii si-o mai fura: Nu stiu cine e duduia, am primit pe facebook si e interesant. Din postura de abonat a carui factura o platesc altii eu am o relatie buna cu Vodafonii, dar am mai auzit cum ca ar fi magari.

Asa ca luati de cititi.

Iar companiilor de telefonie le-as zice: Bah , daca vreti mai multi clienti punetiva pe facut copii frate. De unde pula mea, populatia scade , deja aveti insumat mai multi clienti decat populatie activa. Ce cacat? Asta e , s-a mai terminat cu japca vorbitul e mai ieftin si plm obisnuitiva sa faceti bani mai subtiri sau oferiti servicii interesante care sa merite platite.

Servicii , nu japca cu telefoane. Pe de alta parte , daca esti oarecum sarac  si n-ai bani de un telefon la liber , motiv pentru care  il iei “la oferta” pe doi ani, esti cam cacanar sa vrei sa pleci mai devreme , chiar daca legea iti da dreptul. Atat timp cat ti se spune asta.  Da, poti sa pleci , ca legea iti da dreptul , dar esti cacanar. Sau ma rog , ai fi , asta daca ei ar fi giugiuci .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments