Netflix: He never died

Au băgat filmul ăsta pe Netflix. Probabil nu ați auzit de el. Are rating slăbuț pe imdb,  6.4  și puține vizualizări. Dar e buun. #bundetot. 😉

Nenea ăsta, Henry Rollins e un cvasinecunoscut.  Eu îl știu din desene animate,  are voci în mai multe chestii contemporane: The Legend of Korra e unul din cele mai cunoscute.

A jucat și în Heat (’95, cu Al Pacino),  dar îți dai seama că a avut  un personaj infim, că nu avea loc de staruri în filmul ăla.  La fel și în Bad Boys 2.

Aici face un rol superb.

Nu e cu glam cu multe personaje cu buget mare aruncat pe scenografie și efecte speciale, nici măcar pe actori. Ăsta de mai sus e cel mai cunoscut. Filmul e puțin gore-ish,  a trebuit să îl văd singur,  nu imi chinui nevasta cu așa ceva.  Are câteva clișee, relativ la vârsta lui, dar e ok. Sunt chestii pe care vrei să le auzi ca să fie epic. Și pare genul de om care a trăit un car de ani și are caracterul tocit corespunzător.  Tempo-ul filmului e oarecum lent și doar un pic suprarealist.  Dar filmul are un ritm, de la un cap la altul și nu e mai lung decât e cazul. Cadenta  asta mai inmoaie din violență, sau nu. Taie din impactul pe care ți-l produce violența pe retină.  E un film la care te uiți și zici,  da dom’ne așa ar trebui să fie,  dacă ar fi real. E unul din puținele filme în care mă pot identifica cu personajul principal. 10 euro bine cheltuiți pe Netflix și în luna martie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
8 years ago

catalinx
catalinx
8 years ago

:)))

attbatman
8 years ago

si de aici ar mai trebui sa-l stii