Ai ajuns în Romania, s-a terminat smecheria

Mi-a dat zilele trecute cineva linkul ăsta.
Am dat pe Twitter.  Practic, pentru că ne-a ajuns cu binele  aeroportul otopenis a schimbat iarăși condițiile de access LA SOSIRI pentru taxiuri.
Trebuie să ai portbagaj mai mare de 500 l. Merge Logan,  merge cu GPL,  dar nu cu butelie, ci cu oală în locul roții de rezerva.
Mai trebuie să nu ai cazier judiciar. Cum mă,  ai voie să fii taximetrist dacă ai cazier judiciar, doar ca nu ai voie să iei oameni de la Otopeni?  Ok, nu zic nu, din partea mea, dar e discriminare.
După care în spirit birocratic românesc se mai cer avize de la Poliția Transporturi Aeriene și de la Politia de Frontieră . 
Pai de ce pula mea, băh,  dacă am stabilit ca omul NU are cazier judiciar?
Adică merge la politia aia standard să îți aducă adeverință pentru cazierul pulii, după care trebuie să mai meargă la încă două politii, să îl mai vadă aia ca să?  Le pună probabol o ștampila pe timbru.

Eh, alt pretin se întoarse azi cu avionul .
Status?
Fix cum te-ai aștepta,  buluc de oameni, aparatele cauta taxiuri într-una dar nu vine nici dracu în timp ce toți taximetriștii sunt jos la rond( la ceas) sau la plecări și normal că dacă ii iei de acolo fără comandă unii vor încerca să te jepcareasca.
The good old days are gone!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Iugas
Iugas
8 years ago

783 . plecare din 7 in 7 minue? (sau ceva de genul) Ajungi in centru tot cam la fel de repede cum ai ajunge cu o masina condusa legal.

Licaon_Kter
8 years ago

783 spre Unirii, circula toata noaptea, la ~40 min dupa ora 23 ( http://ratb.ro/pdf_statii/783/783_50.pdf )