Lamentări ale trecutului

A dat peste mine articolul ăsta pe Facebook  despre “vaginizarea bărbatului” .

image

Pe scurt – bășcălie la adresa „metrosexualilor„ / valului de barbați preocupați de cum arată și de îngrijirea corporală la fel de tare ca femeile. Ca unele femei , că am văzut eu chiar și azi în metrou una cu mustața mai mare ca a mea și alta care avea niste zulufi dubioși de zici că o luase careva de păr și o centrifugase un pic.

Adevăr vă spun vouă, fiilor, râdeți pe îndelete și bucurați-vă acum, cât mai puteți, înainte ca mizeriile astea care vă provoacă scârbă să devină normă socială.

Voi râdeți acum de ăștia și e foarte bine , dar ați mai râde și peste zece ani când ei au să fută  femei care arată așa:

ex1

în timp ce voi:

486px-Peter_Paul_Rubens_026-243x300

Pentru ca astea sunt standardele.  În ziua de azi nu i-ai da nici muie uneia care are mustăți, cred ca suntem toți de acord? Aștept desigur feministele să-mi zică că-s un misogin libidinos. Ălea urâte și grase, desigur.

Vă uitați cu lehamite la alea cu pieile lăsate și vă bucurați când se torturează  alergând câte 30 de km pe zi ca să-și mențina picioarele de viespe si abdomenul lipit de spate?

Dar  țâțele? Alea nu , alea trebuie să fie umflate, nu?

Vi se scoală pula la tocuri si la fuste pe sub care se văd bucile , nu-i așa? Sau la colanți care contureaza exact forma pizdii și parca nu ați fute-o pe una care se imbracă așa,

nu?doamna-boamban-femeie-instarita-din-schei-judetul-brasov-in-jurul-anilor-1900-1903-costume-populare-traditii-romanesti-1689x2660

Bun.  Acum , că am stabilit asta probabil ca tata râde dacă îl intrebi de barbierit la pulă, sau la subraț, de tuns păr din nas, sau din urechi.  E dreptul lui ,  dar are 60 deja și ultima data când am verificat  nu o ardea cu ultimele  top modele, ci cu o femeie din generația lui ,  obișnuită cu standardele lui.

Ia arată-i poza asta gagică-tii și întreab-o, l-ar fute?

IMG_0013

Dacă-ți trece prin cap un ”ce, băh, eu arăt așa?”  îți spun eu că da.

Nu, nu acum , ci peste 30-50 de ani. Acum , poate că femeile din jurul tău te validează așa cum ești dar generația care vine din urmă ar putea crede  că ești un porc neîngrijit , iar o gagica ce aleargă  zilnic să se mens sana in corpore sana,  și se epilează, și se ferchezuiește sa fie atractivă, pierzând juma de zi, s-ar putea să nu mai vrea sa se fută cu unul cu păr pe piept și pe burtă , cu  unghii de cal și pula mea, că nu se umecteaza la aparat, cum ar veni.

Aaa, femeile de 30+ de ani  îți șoptesc că nu am dreptate , sau ești femeie de 30+ și vrei să-mi zbieri că aberez și că nu îți plac metrosexualii ? Aaa, pai stați  așa că nu e vorba de voi. Că nici bărbații de vârsta mea nu se uită la voi decât în lipsă de mai bine. Pe voi vă fut ăia care nu găsesc  d-alea de 18-.

Ce vreau să spun , e că nu contează ce credeți voi acu, ci ce crede noul val de pizde, pentru că, ca să le ai , trebuie sau să fii în standardele masculine ale vremii , sau să compensezi cu oribil de mulți bani , dacă vrei  femei conforme cu standardele vremii, firește.

Zic că s-ar putea să fie mai ușor să vă conformați  decât să vă îmbogățiți subit și tare am să râd când am să vă văd fie suferind la pensat, fie suferind futând babe. În plus , doare să fii marginalizat că ești un neandertal terminat , la fel cum acum minoritarii aștia amuzanți sunt ciuca bătăilor. Dar să știși bă, că și acum ei le fut pe alea mai tinere , fără să decarteze la fel de mulți bani ca voi, așa cu pula lor , aia de femeie.

Dacă mă întrebați, da , nici mie nu imi place să îmi pierd timpul cu d-astea, dar din când în când mai fac lucrări de întreținere , că deh , astora din neamul lui Albulescu ne intră sprâncenele in ochi altfel. Numai că nu o să conteze mult ce vreau eu atunci când după ce strigi : ”Cine mă vrea, mă place așaaaa!” se lasă pustiu și auzi greierii în depărtări.

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nautilus
7 years ago

La un moment dat, un băiat pe nume Codin Poponeț Maticiuc a scris o poveste în care a relatat cum fute el tot ce mișcă, precum indianu’ Labă Iute. Fiindcă, după cum ar fi zis Obergefreiterul Joseph Porta, ăsta e un subiect de interes general, toate trompetele au început să cânte despre motivele pentru care metrosexualul Poponeț e în stare de asemenea isprăvi vitejești. Motivele erau, bineînțeles, legate de avuție, proprietăți, bani, terenuri, mașini, de faptul că e mic, șmecher și cu pula mare, sau că are mai multă cocaină decât Adrian Mutu. De fapt, dacă sapi nițeluș mai adânc,… Read more »

IM
IM
7 years ago

Hai ca avem timp ca suntem in concediu. Medical da’ concediu. As discuta separat pe gendere. In general cand barbatii isi pun problema sa futa tre sa cam futa acolo, atunci si cu finalizare. Finalizare gen. Hai ne-am futut Pa Te pup. Magdalena. Ma numesc Viorica. Acum depinde si ce vrea sa futa. Daca-i da mana, fute pe buzunar cam tot ce e diponibil. Categoria 18 ani, miss tecuci vreau sa ma fac asistenta tv. Si asta presupune ca barbatul isi permite sa aiba fuioare la subrat si pe coaie, sa duhneasca a varza murata, sa n-aiba dinti in gura,… Read more »

Nautilus
7 years ago

Păi dacă stai să te uiți, metrosexualul nostru povestitor, mic și blond are și bani cu nemiluita, și dinți în gură, ba chiar albiți artificial și dați cu coajă de porțelan, și dacă vrea își mai pune și diamante în ei precum Kanye West.

Și e conștient și de motivul secret.

Secretul lui Polichinelle, că generațiile mai bătrâne crescute la țară sau în industrializarea comunistă îl știau cu decenii înainte să se nască el. Noi, fraierii, am petrecut prea multă vreme prin licee de cocalari, facultăți de agenți de vânzări, Redtube și Xhamster. Toate patru fiind cam același lucru.

catalinx
catalinx
7 years ago

Si de obicei cauta sa fie ala cu de toate: looks, money, power, brain . Si pentru unele asta ar fi Florin Salam. :). Mda, medical ziceai? Te simți bine? Asadar metrosexualitatea este doar pentru baieti saraci. Pentru ceilalti exista criterii estetice universale. Păi, inițial da, dar nici criteriile alea nu au apărut brutal și au rămas așa. Cum lumea e plină de săraci, sau hai sa zicem nu suficient de bogați, ai sa vezi asta peste tot la un moment dat. Deja mă simt oarecum dubios cu par pe piept și pe burtă și – vorba aia – port… Read more »

Nautilus
7 years ago

El zice că arată bine, măcar din perspectiva unui hobbit. Numai că asta e o chestiune de suprafață. Motivul secret, pe care Redtube și Xhamster te fac să nu îl mai înțelegi, e de fapt caraghios de simplu. Cel care are, sau pretinde că ar avea, avuție, proprietăți, bani, terenuri, mașini, prezintă importanță într-o singură situație: dacă lasă impresia că ar putea fi încet-încet presat într-o căsătorie. Sau într-o relație de lungă durată. Când auzi isprăvile generațiilor mai bătrâne venite de la țară sau în industrializarea comunistă, crezi că ei aberează când spun ”a futut-o pe aia”. Sau când spun… Read more »

IM
IM
7 years ago

Stai ca io nu stiam la cine te referi. Nu-mi spune nimic numele. Ok. Pai ce sa facem tati cu creatura aia ? O folosim pe post de tirbuson, Incaltator, vata pe bat, perie de toaleta? Ce-i aia? Nu pe bune. Pentru toti banii de pe planeta, tre’ sa-ti curga o bala in coltu gurii grav sa te imperechezi cu piticu porno. Despre ce vorbim? Apoi sincer daca pizdaret gasesti in Romania cat de cat sa arate a uman, mai duse pe la sala, mai motate , ba ma jur ca de cand am ajuns in tara cred ca am… Read more »

Nautilus
7 years ago

Comentariu tipic de blog sau forum de gagici: ”Bărbatu’ român e urât – gras – ciudat – bețiv – pămpălău – manelist cu lanț și inele – ignorant – pulărete – toate la un loc.” Comentariu tipic de blog sau forum de pulărăi… ăăă… masculi: ”N-am prietenă fiindcă femeile pe care le întâlnești pe stradă sunt curve – neîngrijite – ignorante – țoape – urâte – umblă după bani – toate la un loc.” Scrupulele se împrăștie ca fumul în vânt dacă Măriuța, așa curvă, neîngrijită, țoapă, incultă și orice altceva, îi oferă pizdă. Și validare, când îl văd prietenii… Read more »

catalinx
catalinx
7 years ago

El zice că arată bine, măcar din perspectiva unui hobbit. ntz, ntz… Faceți mișto de hobiti pe blogu’ lu’ Frodo… Ca idee, prin țara asta a plouat mai puțin decât în rest, sunt mai multi oameni mici decât în Polonia, Germania, Cehia, Elveția… Dar și femei la fel. Mă scuz, da. Nici nu se mai spala ca s-a spalat saptamana trecuta. S-a mai schimbat și se mai schimbă (în orașe) . Ritmul lent e dat de sărăcie. Dar trebuie să te uiți la categoria de vârstă potrivită, cum spuneam. 20+, mai degrabă decât 30 +. Să nu uităm că ultimii… Read more »

IM
IM
7 years ago

Nu vorbeam de zona saracie. Pe aia am eliminat-o din start. Vorbeam de middle si upper. Pe sub un costum Canali merge si un corp tonifiat. Si pe sub uniforma de it-ist, jeansi, camasa, tricou si pe sub halatul de doctor. Si nu zice nimeni de patratele si bicepsi cat capul de copil. Personal, nu agreez trendu’ De altfel nu e ca si cand avem timp sa fim sclavi pe la sala. Ba da’ din alimentatie tot se poate controla greutatea ca ne permitem vorba aia, nu lucram pe 10 milioane pe luna. Mancatul sanatos nu e efeminare. Inlocuitul berii… Read more »

admin
7 years ago

Nu vorbeam de zona saracie. Pe aia am eliminat-o din start. Pai da, dar, nu merge asa. Ca tu zici ca aia din upper si middle class arata naspa si nu se preocupa. E o problema de concurenta , masa critica , influenta si saracie. Cand in jurul tau majoritatea sunt vai pula lor , dar asa la modul grav, faptul ca ai un tricou curat, chit ca e fake , spalat saptamana asta, esti spalat pe cap cat sa nu puti si ai bani cat sa o tii pe una sa nu moara de foame langa tine , deja… Read more »