FB Live #1

Inspirat de un coleg , merci bro!, deschid aici o sectiune noua.

FB live.

Da, daca te uiti pe harta live te ia greata . Nu faceti asta de dimineata .

  1. O grasa si o blonda  fumeaza in baie la scoala ( probabil la liceu si fac un live).Facebook Live  Din ciclul : Stie, ba, tac’to ca fumezi ?  Ia uite ce baga turcaletii comentarii. Mdeh. Da , se vad nume si chestii. Publice sunt , publice le las si eu . Cand faci d-astea tre’ sa iti mai si asumi consecinte. Cat de ratat sa fii sa te ascunzi de profesori la baie ca sa fumezi , cand profesorii pot sa dea click pe liveul tau , sa faca record si sa ti-o furi disciplinar. Ma astept de maine sa vad noaptea hoti la locul faptei. Ce sa mai pui camere de supraveghere , exista facebook live.

Astea cu copii la scoala sunt din ciclul: Mai stii ba ce prost erai ?

Mă gândesc așa că ie anu’ 2000 trecut demult, lumea face mașini care se conduc singure,livrează pizza cu drone, avem fiecare internet la purtător, băgat în telefon 📱, ne facem poze și filme 3D și 360 view, mâine-poimâine ajungem pe Marte și ne deachidem vreun SRL și pe acolo, dar când te uiți pe harta Facebook Live indubitabil rămâi cu impresia că majoritatea tot maimuțe sunt și că doar se bucură de mediul în care trăiesc.
Dacă i-ai duce acolo unde trăiesc maimuțele reale, s-ar sui frumos în copac, și-ar lua o 🍌 și un smoc de 🍃 și ar trăi fericiți până la adânci bătrâneți, alături de frații lor, fără griji, fără să își pună întrebări ce e aia Luna 🌚, stelele de pe cer și de ce le arată muie de pe Marte unii care arată că ei.
Sper sincer ca omenirea să nu facă cu colonizarea lu’ Marte și a celorlalte planete cum a făcut cu zonele de pe Pământ.
Adică să îi lase pe alde ăștia de-si fac liveuri penibile pe Facebook să stea aci și să se laude în continuare cum bea ei și fumează la veceu, ca niște adevărați și măcar pe altă planetă să avem o populație care se ridică la nivelul progresului civilizației.

Altfel spus, dintre toate facilitățile socialiste, cu educația gratuită și obligatorie sunt de acord. Ba, cred că ar trebui făcută cu bâta. Da, știu, Norvegia, Batman. Dați o geană și mai vorbim pe urmă.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
7 years ago

Deja vu, deja vu https://duckduckgo.com/?q=webcam+gchq+yahoo

Se zice aia cu ‘istoria se repeta’, cu ‘daca nu inveti din greseli(le altora)’, cu ‘moda revine’, dar internetul are alt ritm, mai rapid, ciclul se poate intampla in timpul vietii tale aparent.

Eternal september FTW!