Dacă aș avea 26 de miliarde de dolari cash

Dacă aș avea 26 de miliarde de dolari in cash… Ok , nu se va întâmpla prea curând. Nu cred ca se va întampla. Mă obișnuiesc cu ideea ca nu voi avea niciodata 26 de miliarde de dolari cash, sau poate doar daca dolarul s-ar devaloriza infiorător. Deci nu.

Bă dar dacă aș avea, aș vrea să mă bucur de ei, dar nu aș putea ! Adică, aș vrea cu siguranță să cheltuiesc măcar $80 000  pe un Lamborghini Diablo vechi, care probabil nu mi-ar folosi la nimic – și mi-aș rupe de la gură și impozitul de peste 10000 de lei pe an, un an , după care l-aș vinde că eu nu țin asemenea tocători de bani la ușa casei, probabil  ca aș vrea să-mi cumpăr o casă într-un loc frumos gen,  Santorini , sau Zanzibar , sau poate pe undeva pe unde n-am fost încă. Posibil că aș divorța de nevastă , nu că n-o mai iubesc, sau ceva , dar niciun bărbat în toate mințile nu poate renunța la șansa de a se culca cu cele mai bune/renumite/vedete o mie de femei din lume, sau cine știe, poate aș dona 1 miliard de dolari către Mars One și le-aș cere ”un loc în față” pentru expediția de colonizare a planetei Marte și aia ar fi, aș scăpa de voi și viceversa.

 

Cert e că nu aș putea să fac nimic din toate astea, că ar trebui să cumpăr Linkedinul înainte să-l ia Microsoftul și să-i salvez pe cei 433 milioane de useri de la a fi achiziționați de Microsoft.

 Având atâția bani, mi s-ar crea brusc această responsabilitate și ar trebui să renunț brusc la visele mele de câștigător la loto.

Dar cum nu îi am , n-am decât să vă spun,  bucurați-vă de ultimele zile frumoase ale lui Linkedin . Mark my Words!

Pe de altă parte, să fi fost patronu la  LinkedIn și să fi venit  Amy, sau cine o mai fi CeFeOul lui Microsft zilele astea , cu 26 de miliarde în portbagajul la SUV,  v-aș spune : dragi useri, rău îmi pare de voi , dar ma voi consola de mâine cu niște cocktailuri răcoroase în arșița zilelor de pe Marte.

 

(Cine înțelege subtextul, bine, cine nu, lasă așa, nu deranja.)

linkedinbought

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
7 years ago

LinkedIn will retain its distinct brand Da, ca Nokia, scuze Lumia, ca Nokia vinde numele unora sa scoata telefoane cu Android culture and independence Da, numai ca vor fi concediati jumate in 6 luni (Nokia iar), vor impune targeturi pentru restul (vezi Nest la Google) Jeff Weiner will remain CEO, reporting to Satya Nadella Da, pana v-a pleca adica, vede el cat se merita timp vs bani din cine stie ce actiuni e mai primii, nu ar fi primul nici de departe bani cash Adica nu avem incredere in lichidatatea actiunilor voastre pentru ca nu avem incredere in voi, banul… Read more »

catalinx
catalinx
7 years ago

Mmmm, aici am câteva lucruri de spus, ca angajat al unei foste mini-corporatii elvețiene cumpărata de niște mega indieni acum peste trei ani tot pe Cash, 330 mil franci pe acte și 100 mil pe sub mână. Brandul, depinde de piață. Noi am păstrat brandul 3 ani, până ne-au asimilat, dar eram o companie de consultanță cumpărata de o companie de consultanță și servicii, era normal așa. Skype și-a păstrat numele, ba l-au împrumutat și la mizeria lor de aplicație fosta Communicator, fosta Lync, acum Skype for business. Concedieri. Nu prea are legătură cu culture and independence. Aia e oricum… Read more »