Meciu cu Albania

Pe ăsta nu îl văzui deloc.
Am văzut cu colegii prima repriză din Spania-Turcia ( mișto) și jumătate de repriza din Portugalia – Austria ( booring).
Sunt prin țară și deși aveam un televizor mișto, cu ProTv HD în el, am ales nevasta în locul meciului.

image

Știu că unii veți fi având altă părere, poate și neveste/gagici strâmbe,  dar eu cred ca nevasta ( femeia) e mereu o alegere mai bună decât meciul cu România.  Pe urmă am dormit lemn. Când m-am trezit am verificat scorul și m-am culcat la loc fericit de alegerea mea.

Înțeleg că rumânii sunt (iar) supărați pe națională și pe antrenor,  deși nea Puiu explică clar că nu are a își reproșa nimic.
Eu îl cred,  are dreptate.  După atâția ani de calificări bucurați-vă, în pula mea, de astea trei meciuri așa slabe cum au fost, de Tatarusanu și ieșirile lui, de nenii ăștia care se chinuie stângaci,  că ăsta e maximul. Cine știe când mai vedeți altă participare.   De-acum urmează alt șir de ani plin de lupte grele în calificări și de speranțe că echipa va prinde competițiile viitoare la vreun baraj.
Eu zic să vă dați bine pe lângă gagică / nevastă,  eventual să căutați alta potrivită, dacă vreți să fiți fericiți prin preajma campionatelor de fotbal, dacă alt sport precum rugby 🏉 nu vă place. Vă înțeleg,  că nici mie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments