Stiri nesimtite.

  1. Masinile ANAFului. 

ANAF-ul începe să scoată la vânzare bunurile de lux confiscate de instanţe. Pe lista se află şi maşini de top trecuteîn proprietatea statului după condamnarea foştilor proprietari.

Practic, ANAF isi cauta noii evazionisti care trebuie verificati. Cum as scrie eu ceva de genul : “La pescuit cu momeala vie”. Brava, baieti! Hai , care vrea un Ferrari, ca sa il intrebam peste 2 saptamani de unde  are bani sa-si cumpere  si sa-i punem poprire pe conturi?

masini_confiscate1

2. Daca faci sex nu mai esti frumoasa.

Zara Holland, în vârstă de 20 de ani, a fost aleasă Miss Marea Britanie, însă titlul i-a fost retras după ce a căzut pradă tentaţiei în cadrul emisiunii „Insula Iubirii“ şi a făcut sex cu unul dintre concurenţi chiar în faţa camerelor de filmat.

Practic astia au ales-o pe duduie, asta de mai jos, cea mai femeie frumoasa  din UK, pardon GB. Lasand la o parte scenariul si restul detaliilor de doi bani pe care nu vreau sa le discut ca nu ma intereseaza, ramane chestia asta: Fa, oi fi tu frumoasa, dar daca te futi la TV , nu mai, iti retragem titlul! Gen, bahahahaha, si mai ce? Stergeti si amintirile tuturor cu ea, sau cum?

Stiu ca e vorba de alte implicatii si beneficii, fara de care o diva care traieste pentru a i se recunoaste frumusetea o duce cam nasol, dar nu conteaza. Ideea e imposibila.

zh1

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments