Vai Biziday. Nu înțeleg ce nu înțelegeți

Ieri, peste tot știrea ca emisiunea TV Biziday se închide. Că Moise Guran se muta online. Și că-și va păstra doar o mână în TV pentru expunere. S-a scris în mai multe locuri  despre asta, iar domnul Guran chiar a comentat pe final, exprimându-și părerea. Lucrul care contează mai mult decât susținerea opiniei e faptul că omul e deja în online și prin faptul că e activ marchează ideea de: ”băieți, eu sunt deja aici, la fel de activ și dinamic că și voi”.

Bă, e normal să se întâmple așa. Lumea vorbește despre faptul că ce se întâmplă cu publicul neacoperit,  că  mai sunt încă pensionari care ”votează PSD cu două mâini”. Mai sunt , dar sunt pe ducă, iar ăia nu contează la mare lucru. În afară de faptul că votează și că vor fi din ce în ce mai puțini,  nu pot influența nimic cu nimic și e o prostie să li te adresezi. Gen să îți pierzi timpul cu asta.

Eu sunt unul din ăia care urmăream emisiunile lui nenea ăsta prin 2005-2009, când lucram noaptea și aveam timp.  După care am rărit-o. Și că la un uneori nu prea am mai fost de acord cu omul ( dar asta nu ar fi o problemă)  și că nu am timp și că am trecut între timp de nivelul la care informațiile explicate frumos și simplu îmi mai aduceau utilitate, gen mă descurc de-aici, mulțumesc!

Mai dau un ochi pe site, mai urmaresc  o înregistrare, mai pun aci un link și comentez cu diferiți cunoscuți, sau nu, dacă împărtășesc, sau nu, opinia. Nu pot să fac asta cu o transmisie TV. Emisiunea e difuzată la o oră, apoi în reluare , apoi – gata! N-ai prins-o la revedere, omul și-a răcit gura degeaba.

Toată lumea se mută pe mobil. Până și eu care aveam o temă aci  din anno domini 1400 și care dau ochii peste cap când trebuie să muncesc ceva știind că nu-mi aduce nimic, am căutat dracului alta, care e citibilă pe mobil, în primul rând ca să pot să citesc și să scriu eu . Pornesc laptopul pentru că lucrez pe el, dar altfel , mai pornesc calculatorul vieții când mă joc ceva cu copiii. În rest telefon. Iar dacă acum 2 ani mă pișam pe mine că telefoanele de 5 inchi sunt prea mari, că eu am mâini mici , că nu pot ajunge, ete că am învățat să mă descurc și cu mai mare, că ăsta e prezentul, să ai un telefon în care să-ți aibă loc totul și totul trebuie să-ți fie livrat prin telefon , așa că go figure, mulțumim domnule Steve Jobs, că nu mai face Moise Guran emisiune TV.

Rămâne de văzut , dacă publicul căruia i se adresează  are și bani să plătească serviciile livrate prin noua aplicație. Că aici sunt niște probleme.

Deja lumea a început să dea puncte  că le accesezi/ utilizezi blogul, ceea ce înseamnă nu că nu accesează lumea blogul în cauză, ci că agențiile au început, probabil, să ceara date mai detaliate despre numărul și profilul utilizatorilor. Dar, pe undeva, înseamnă și că cititorii sunt mai jos decât săraci , dacă trebuie să le dai tu ceva să-ți citească site-ul . Deși alții se laudă că cititorii plătesc conținutul, ceea ce ar fi foarte bine, dacă ar fi consistent.

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments