Metrorex, hai, bă, și voi în secolul XXI

Iar vineri. Iar merg la birou. La metrou Titan iar nu merge cititorul de carduri.
Merg la casă, iau cartela și întreb când se repară.  Îmi zice ca la angajatul de la turnicheti trebuie sesizat.  Te dai dracului și alta nu. Merg acolo,  ii spun domnului, îmi zice că ei nu pot să facă nimic, banca. Iese din chioșc, scot demonstrativ cardul de ING,  ii arăt ca scrie respins deși am bani căcălău ( raportat la prețul unei călătorii de metrou,  nu vă sunați prietenii smardoi).  Îmi spune golaneste că ăstea ING nu merg. Că fac probleme.
Ai, du-te în pula mea, că am învățat tacticile astea de “customer care” de acu’ 15 ani! Scot cardul BRD ( de la ei sunt cititoarele) și ii arăt nervos. Mai am și de la Raifaissen dacă vrea.
Românește, o  bagă pe aia cu știți,  noi am făcut reclamație nu ține de noi eu nu pot să mă ating de ele. Și întinde mâinile ca și când ar vrea să le repare, dar nu are voie.
Zi să mori tu, coaie, că dacă “ai avea voie” ai știi să repari un cititor d-ăsta!
Că cred că îmi prind urechile și eu și, vorba aia,  am școală în domeniu,  nu lucrez paznic la turnicheti. 
În fine, am dat un Tweet săptămâna trecută @Metrorex SA,  BRD nu cred că are Twitter,  mai încerc. 
Cine mă ia cu ” e ușor să te plângi pe Facebook, de ce nu faci o plângere scrisă, hipstere?” mă-sa e proastă.  Timpul meu costa,  lumea trăiește online și ăsta e maximul de implicare socială de care pot dispune. Mai mult de atât îmi rămâne să merg cu mașina la birou și sa sufoc bicicliști cu eșapamentul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

de vreo cateva saptamani de cand a venit caldura mare mi-am bagat picioarele in ratb si metrorex si m-am dus la serviciu cu masina, ptr ca altfel ajungeam la serviciu transpirat fleasca. nu transpiram atat de mult pe drum cat transpiram cand intram de la cald la rece. si sa stai transpirat la aer conditionat e o adevarata placere. pana la inceputul lui iunie am mers cu metroul si apoi cu tramvaiul, ca sa nu mai trebuiasca sa schimb in mizeria aia de pasaj de la unirii. la un moment dat la ora 18:00 am prins pasajul ala atat de… Read more »