Cam așa ar trebui să fie dusă o luptă civilizată între suporteri

Nu am văzut meciul cu Steaua, știu că și-a luat 5 boabe de la Mancester City, gen aia e. Să nu fie cu supărare, se știe că sunt la alt nivel.

Îmi arătă frate-meu, oarecum dinamovist, ce scriu mai jos.

Supărarea mare a fanilor înțeleg că e faptul că au fost sabotați de galeria Dinamo , care a organizat o coregrafie ”surpriză”. La  care, firește, că suporterul de rând aflat la tribuna a II-a pus botul , crezând că e realizată de steliști, neavând perspectiva de ansamblu să vadă ce scrie în textul format de ei.

Cam așa ar trebui să arate lupta între suporteri și o acțiune a unei organizații de fani ”ultras” ai unei echipe de fotbal. Cam așa și aș mai merge vreodată pe vreun stadion de fotbal! Cât timp e cu bătaie, injurii și aruncat chestii în teren, mulțumesc, dar nu mă mai interesează fotbalul.

Sunt oarecum entuziasmat, mai ales că gluma vine de la suporterii unei echipe care până acum ceva vreme sărbătoreau numărul de ani scurși de când au incendiat tribuna  din Ghencea, ca pe o mare realizare a lor.

Consider că o glumă de felul ăsta e mult mai onorabilă și merită sărbătorită, ba chiar , are sens o competiție între galerii la modul ăsta.

Gen, brava băieți, aveți 1-0, hai cu egalarea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments