Concursuri pe facebook. Azi VipRCA.

Ai dat share la asta asteptand ca o sa castigi un Land Rover nou nout?

Wow, tocmai azi imi spunea frate-meu ce fraieresteni sunt unii. Dau si bani , pentru o cauza buna.

Asta e concursul.

viprca

Ce te costa sa dai un share? Nimic, pierzi timpul oricum aiurea pe facebook. Ii ajuta pe ei sa isi faca reclama.

Si sa colecteze date de marketing. Nimic nou.

Mai mult, concursul apare si pe alte site-uri gen ph-online. Double-damage!

Si pe Stirilocale24.ro

phonline

Si atunci , zic, hai sa vad cine sunt nenii astia.

Pai site-ul lor e aici . Pe pagina principala poti sa faci doar 2 lucruri. Sa spui ca vrei RCA si sa iti introduci la ei adresa de email.
Și să dai click pe contact, care îți deschide editorul de mail.

Am introdus-o eu, pe aia de spam, normal, si nu am primit nimic. In fine. Mai e timp.

Chestia asta mi-a atras atentia.

Si zic, ia sa vedem al cui e domeniul.

basicdnslookupviprca

Pai , nu stiu al cui e, ca  nu se vede, dar e luat prin ENOM si  NS-urile sunt tinute de INTERNET DOMAIN SERVICE BS CORP.

Daca te uiti mai atent, poti sa vezi  ca identitatea domeniului e protejata de WhoisGuard Panama, un offshore specializat in anonimizare. Haha. Loool.

viprcawhoiguard

Dar se mai vede, la dracu, si ca e un domeniu cumparat ACUM 2 ZILE ! ACUM 2 ZILE in pula mea, si acum fac promotie si dau masini. Yeaaaah. Sure!

Sa zicem.

De ce dracu ai vrea sa fii anonim, cand ai o afacere cinstita ? Sa zicem ca esti Otto Broker, tot d-astia cu RCAul . Siteul lor e www.ottobroker.ro

Iete, astia, fraierii, nu sunt anonimi. mai sunt si inregistrati din 2008 si nu dau nici masini pe facebook. Ce tarani !

ottowhois

Sa luam altii: Astia. https://www.rca-ieftin.ro/

Ba, nici astia nu sunt anonimi. De ce ? Au un business , si nu se cade sa fii anonim , ca nu face nimeni business cu tine daca nu stie cine esti, exceptand prostii desigur.

rcaieftinwhois

 

Pagina lor de facebook e deschisa din 06.10 , adica acum 6 zile , a primit like de la 36 000 de fra.. fani. Observati ca activitatea a inceput de pe 10, adica, da tot acum doua zile.

facebookviprca

Care e pericolul cu astia carora le faceti voi reclama ? Ca nu va dau premiul ? Masina aia? Lol, nu, aia inseamna doar ca sunteti prosti grav, daca chiar asteptati pe bune asa ceva. Nu cred ca am in lista de facebook oameni atat de naivi. Probabil majoritatea dati share asa ca sa fie, ca nu doare , si dac-o fi sa fie pe bune voi v-ati inscris: #Partikip .#lol

Pericolul e sa ii faceti cunoscuti pe astia, sa  ii vada lumea peste tot si  sa simta ca e ok sa isi faca asigurari, sau ceva, cu ei  si sa-si ia vreo teapa.

Aia e.

Cumva toate  feedurile astea imi vin de la un grup restrans  de oameni din lista de facebook. Mereu, mereu sunt aceiasi care halesc d-astea.

CU PLACERE!

P.S. Sigur ca exista si sansa aia ca eu sa ma insel si astia sa fie un grup de businessmani onesti, si aveti sa-mi scoateti ochii cu LandRoverul . Vedem pe 1 Noiembrie, conform regulamentului lor. Ha. ha

Desigur , eu sunt doar un ofticat ca nu castig la concursuri d-astea ca nu am bulan  si vreau sa va rapesc si voua sansele.

Good Luck , You need it more than I do.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments