Nu merge plata cu cardul. Ehm, si?

sorryshit

Momentul cel mai potrivit sa nu mearga plata cu cardul e ala dupa ce ai umplut cosul de cumparaturi si te indrepti spre casa. Si sa asculti o proasta de la informatii cum spune asta ca o floare, cu durere in cur si cu zero solutii. Nu e ca si cum ar fi magazinul ei. Sigur, sa fi avut mai mult timp la dispozitie as fi zis ca mi-o bag in ma-sa rece , le lasam cariciorul la casa si sa-l goleasca ei. Chiar daca as fi avut bani la mine. Sau sa nu fi avut bani. Ca nu-s prost sa caut bancomat sa scot bani din el, sa ma intorc sa platesc, unde pui ca bancomatul ING din Auchan 3 zile nu merge, una da. Se aude, ba, ING ? Handicapati, sau ce?

 

Ce ma distreaza e cat de pasivi sunt la genul asta de defectiuni. Eh, mare branza, nu merge cardul, platesc baietii cu cash.

Daca va ganditi ca fiecare om ar trebui sa aiba o rezerva de cash , sa se protejeze pe el, sa plm… Asa e. Incerc sa am sume mici de cash, ca sa nu atrag hotii de buzunar, gen daca imi sparg casa, posibil sa plece datori. Iar daca nu am, teapa mea, corect.

Pe de alta parte, fiecare business ar trebui sa isi pazeasca curul ca si indivizii. Ca intr-o zi nu o sa mai vreau  sa platesc cu cash si o sa le las caruciorul in magazin sa se imputa chestiile proaspete si “valea!”. Ca asta e, nu poti sa urli la mine ca de ce, cand statul roman ma cam forteaza sa imi iau salariul pe card , pentru ca asa e cu plati in numerar si plm.

Gen , tu ca magazin, ce faci sa-ti protejezi curul de 100 de clienti cu carucioare pline, care pleaca si ti le lasa  in magazin ?

Nimic? Atunci bine.

Hai sa iti spun eu ce sa faci, plm.

MONTEZI DRACULUI UN CACAT DE BANCOMAT, SAU MAI, MULTE IN INTERIORUL MAGAZINULUI, cum au aia de la Lidl si altii prin germania. Da, in interior, nu undeva in complex, ca sa poata tot prostul sa scoata banul cash la caz de ceva, si te mai si asiguri ca e functional, gen ii suni pe aia de la banca cu care faci contractul si ii umpli de pule pana cand vin gafaind si-l repara de fiecare data cand se intampla ceva. Nu ca aia de la ING, de exemplu, care vin cand li se scoala lor.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments