Nu mai pot cu Aurel Romila

Abundă titlurile si distribuția pe facebook de interviuri cu nenea ăsta,  care este  psihiatru.

A scos el o carte, nu acum , in 2004 , cărea îi spune ”Psihiatria” – cum altfel  – și care este foarte apreciată.

N-aș îndrăzni să spun ceva despre o carte pe care nu am citit-o mai ales într-un domeniu în care autorul e expert, iar eu nu.

Subliniam doar de ce e cunoscut doctorul.

De aici și până la declarațiile pe care înțeleg că le dă , pare s-o fi cotit-o către partea cealaltă.

I-auzi : Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară. Bă, toate-toate? Le știe măcar care sunt ălea toate și cine le ocupă? I-a și consultat pe toți?

Sictir!

”Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex”. Umm, la nivel macro – că așa e făcută constatarea asta – când, mai exact, a fost altfel ?

aurel-romila

Mai zice ” 90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiți, o societate care și-a pierdut valo­rile de bine, frumos, adevăr și dreptate”.

Coaie, in pula mea, esti psihiatru. Pacientii tai sunt nebuni. Heloooooo?!

Ce nu inteleg este scopul articolelor. Well, invaziei. Adica, la ce bun? Ce se urmareste cu asta? Poate-s eu mai fraier, dar nu ma prind. Nu cred ca sunt scrise cu scop informativ, sau stiintific , pentru ca sunt prezentate intr-o maniera dezinformativa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
eveline
eveline
6 years ago

Stimate Cata-Linx, se vede din discurs ca esti un om destept, cu nelinisti ,ca orice superior.. Totusi, vehementa cu care sari in sus ca un specialist f. cult, dr. Romila, a emis niste etichetari, plus reactia ta recurenta #ce pula mea,tine departe multi cititori.Nu o lua ca o ofensa, dar iti spun o perceptie f. simpla a oricarui interlocutor,ca care are ceva istorie in spate: expresiile triviale, preponderent cu conotatii sexuale ,te dezvaluie fara echivoc ca ai conflicte nerezolvate , de natura sexuala. Asadar, pune ordine in micul tau univers si abia ulterior impartaseste-ne si noua reflexii mature . cu… Read more »

Sciara Luminita
4 years ago

Ce bonlavi santeti fani????Pacienti care i multumesc cu drept recunostinta este cheia psihiatriei cel msi tare profesor in 12tari cu nota 10 cate vieti a salvat total dezinteresat financiar eu eram un copil de 24de ani venea din.America sa ne faca Electosocuri ETC.rezemat si in baston viata mea si a altora a depins de acest mare om renumit si nu trebuie sa il cintrazica nimeni ca are dreptate in tot ce spune Ne vrea binele la totieste un geniu daca intrati pe facebook.la Aurel Romila sa vedeti cati pacienți si.paciente i multumeste neconditionat nu santem fani sa fiti înțeleși dar… Read more »

Tudor
Tudor
6 months ago

O curiozitate: Care este, in prezent, opinia ta despre “zicerile” lui Aurel Romila? Care a si apus, intre timp. Altminteri, toti avem dreptul la opinie in propiii termeni, cu mentiunea ca “nebunii” sunt oameni cu mai putina sansa, avand suferinte psihice… deci sunt bolnavi.