Nu mai pot cu Aurel Romila

Abundă titlurile si distribuția pe facebook de interviuri cu nenea ăsta,  care este  psihiatru.

A scos el o carte, nu acum , in 2004 , cărea îi spune ”Psihiatria” – cum altfel  – și care este foarte apreciată.

N-aș îndrăzni să spun ceva despre o carte pe care nu am citit-o mai ales într-un domeniu în care autorul e expert, iar eu nu.

Subliniam doar de ce e cunoscut doctorul.

De aici și până la declarațiile pe care înțeleg că le dă , pare s-o fi cotit-o către partea cealaltă.

I-auzi : Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară. Bă, toate-toate? Le știe măcar care sunt ălea toate și cine le ocupă? I-a și consultat pe toți?

Sictir!

”Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex”. Umm, la nivel macro – că așa e făcută constatarea asta – când, mai exact, a fost altfel ?

aurel-romila

Mai zice ” 90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiți, o societate care și-a pierdut valo­rile de bine, frumos, adevăr și dreptate”.

Coaie, in pula mea, esti psihiatru. Pacientii tai sunt nebuni. Heloooooo?!

Ce nu inteleg este scopul articolelor. Well, invaziei. Adica, la ce bun? Ce se urmareste cu asta? Poate-s eu mai fraier, dar nu ma prind. Nu cred ca sunt scrise cu scop informativ, sau stiintific , pentru ca sunt prezentate intr-o maniera dezinformativa.

2 Replies to “Nu mai pot cu Aurel Romila”

 1. Stimate Cata-Linx, se vede din discurs ca esti un om destept, cu nelinisti ,ca orice superior..
  Totusi, vehementa cu care sari in sus ca un specialist f. cult, dr. Romila, a emis niste etichetari, plus reactia ta recurenta #ce pula mea,tine departe multi cititori.Nu o lua ca o ofensa, dar iti spun o perceptie f. simpla a oricarui interlocutor,ca care are ceva istorie in spate: expresiile triviale, preponderent cu conotatii sexuale ,te dezvaluie fara echivoc ca ai conflicte nerezolvate , de natura sexuala. Asadar, pune ordine in micul tau univers si abia ulterior impartaseste-ne si noua reflexii mature .
  cu bine, Ana

 2. Lol. Multumesc?
  Reactia recurenta e rezonabil de calculata. E foarte bine ca tine departe multi cititori. Am resurse limitate. Cumva, nu te-a tinut pe tine.

  Nu-mi pasa de inaltimea culturala la care se ridica dr. Romila, nici nu-i judec profesionalismul, ca nu-l cunosc. Am atacat articolele cu etichetele in cauza, pentru ca sunt panicarde, senzationaliste si, in mod clar, nu aveau un scop informativ, ci mai degraba de diversiune. In plus, “el a inceput” (lol) cu sexul. Eu doar mi-am bagat, explicit, pula.

  Foarte probabil ca site-urile de stiri se foloseau de un interviu intr-un scop propriu. Nu mai caut acum care era contextul sociopolitic din zilele alea, dar ala era motivul pentru care am marcat opinia omului.

  Desigur ca am conflicte de natura sexuala nerezolvate, da’ lucrez la asta cat de des pot.
  O sa fie mai naspa cand n-o sa mai am astfel de conflicte, lol.

  Nu intentionez catusi de putin sa pun ordine in micul meu univers, dar mai ales sa primesc ordine de la necunoscuti cu ce trebuie sa fac.

  Aici nu ne dam cu parerea despre cum e viata noastra privata in functie de ce scriem si ce citim, ca altfel as putea presupune ca tu ai aterizat pe site-ul asta in cautare de pula, caz in care nu pot sa ajut, pentru ca vezi numele acestui blog scris cu litere ceva mai mici decat o pula de chinez.

  Insa cum sunt un om educat, prefer sa cred ca esti doar o fana infocata a maestrului. E ok, poti sa-l stimezi in continuare, faptul c-am scris eu asta nu-i stirbeste cariera profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.