Stropgelu’

Fiindcă bate un vânt rece de mi-ar îngheța sufletu-n mine, dacă aș avea,  am zis să pun niște lichid pentru parbriz de iarnă în rezervor.
Îl luasem de la Auchan de ceva vreme și îl plimbam în portbagaj.
Am luat de ăsta Stropgel.
O chestie ieftină,  dar mai bună decât apa, care cică rezistă la -40 de grade Celsius. Eh, acum pot să plec cu inima împăcată în Kamceatka.

image

El e gândit bine,  cu un sistem de deschidere anticopii, ca la medicamente, trebuie să apeși și apoi să învârti.  E standard la lichidele astea, cred, pentru că conțin metanol și alte otrăvuri.
Am mai luat Stropgel și problema lui și atunci și acum e că nu se deschide 🔓 nici cu dat dracului,  degeaba apeși.

image

Surubelnita e baza.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

iete pula !!! la 5 lei sticla vrei sa iti dea si dop de calitate? oricum stiu si ei clar ca ambalajele se arunca, asa ca pun cele mai ieftine ambalaje.

catalinx
catalinx
7 years ago

Mă, eu sunt împăcat cu ideea. Am șurubelnițe la mașină. Doar zic. Decât să mai dau 5-10 lei în plus mai bine îi dau cep 🙂

Ionuț
Ionuț
1 year ago

Bună ziua. Sa va povestesc ceva real care ar trebui sa aveți grija de aici încolo xa sa nu patuti ca mine. Am cumpărat un bidon de stropgel pentru iarna, – 20 de grade scria pe el. De curiozitate i-am făcut testul cu un refractometru bine calibrat. Cate grade credeti ca avea? – 8 grade celsius. Daca nu-mi venea ideea să-l masor ma alegeam a doua oara cu vasul spart prin îngheț. Menționez ca bidonul era sigilat. O sa intru in contact cu acea fabrica care la pus la vânzare.