Cu scripturile și cu shoppingul online:RCA

Sumar: Unde-ți faci RCA ( din nou)

Îmi făcui, în final, asigurarea vieții. A mașinii, adică.

Am observat și eu, dar mi-au mai zis și alții, că eMag pare că au ceva scripturi și că pare că dacă faci browsing după același produs și apar mai ieftin la alții își modifică prețul. Încă nu sunt sigur de asta.

Am zis zilele trecute că am găsit superofertă la CityInsurance, probabil următorii falimentari – din partea mea: vânt din pul și scufundare cât mai grabnică!

Zic, bine, mă întorc pe siteul iemag fac și gata. Și să fie ei ai dracului cu pielea lor, când am dat pe site nu mai apărea oferta de 12 luni ( aia cu ieconomie)  la City.

asigurari-la-iemag

Zic ca Ungurul Bulan : ”Nu creed, mă! Cristoaaaaseee! Am ratat oferta.”

Și fug supărat la site-ul Otto Broker, care, ca niște pișcotari, au online ofertă doar pentru 3 companii, ăstea de jos, câteodată încărcându-li-se și oferta de la Allianz, dar nu în screenshotul meu. Offline, adică la Auchan , sigur au mai multe , dar mi-era mie lene.

ofertaotto

M-am dus direct la Romasig pe site. Acolo aveau #dităti,  chiar și cu ketchup! Și cu Cityinsurance pe 1 an. Doar că, dom’ne, zice un băiet de la suport, ei îmi dau copia pe mail, originala nu îmi pot garanta că ajunge la mine în mai puțin de 7 zile. Coaie, 7 zile  vs. Auchan ( 5 minute pe jos), bag pula în ea de asigurare online și în ei de curieri!

Să vă văd eu când îi arătați lui Garcea copia de pe mail și vă crede el.  Nu de alta, dar unui prieten, CARE ESTE POLIȚIST,  i-a fost reținut talonul și i-au fost demontate numerele, cum că nu ar avea asigurare, că Garcea care l-a oprit a zis ca nu are el treabă cu mailuri , verificat pe internet că nu-i pune lui la dispoziție poliția internet și telefon cu internet.

Să ne-o explice Godină pe asta cum e , lol!

Și atenție, că chiar și pe site-ul ăsta din linkul de mai sus nu apar polițele instant , gen dacă ți-ai făcut asigurare de azi pe mâine. Așa că, până mai face Cioloșu’ ceva, dacă mai apucă : ”Docomentul, să vedem docomentul!

M-am întors la emag , am mai dat 173286487326 refresh-uri și a apărut și oferta vieții, pe care am înhățat-o instant! Și care au zis că o trimit în 2 zile. Să vedem.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Croitoru Vasile Daniel
Croitoru Vasile Daniel
5 years ago

Salut,
In cate zile au livrat cei de la emag asigurarea ?