O faptă rea de sărbători

Ca un meschin ce sunt iar am făcut o faptă rea de sărbători. 

Știți că nu îmi pasă de oameni de obicei. 
Cum dracului găsesc mereu momentele nepotrivite să-mi pese, nu știu.

Duceam copilul la școală,  deci era dimineață.  Ajung la trecerea de pietoni, mă uit și pentru mine și pentru copil pe care-l țin de mână, deși e la vârsta la care ar trebui să-i dau un șut în cur să văd cum se descurcă.  Dar știi cum e. Curul ăla stă pe banii mei.

În fața mea un moș se angajase deja în trecere, mașina de pe prima bandă oprise cam forțat, așa că o luăm încet după el.
Pe banda a treia era o mașină 🚗 mică care venea lansat și era clar că nu va opri. N-ar fi fost o problemă, că moșul nu ajungea așa repede și o văzuse deja.
Asta dacă idiotul dracului nu se enerva și nu o lua la fugă 🏃 să ajungă în dreptul mașinii înaintea ei.
Gagica ce conducea a dat în frane iar eu l-am prins pe prost de haină,  deși intenția inițială era să-i fut un capac la ureche, dar nu se face cu copilul de mână.  De ajuns cât să ajungă mașina prima pe trecere și să oprească acolo în scârțâit și fum.
De-ajuns cât moșul să înjure ca un descreierat că de ce nu oprește și de ce nu îi dă prioritate și să bată cu mâinile în mașină neputincios.  În loc să se tavaleasca printre roți sau pe parbriz cum ar fi meritat și cum își dorea, dealtfel.
Îl iau iar de haină și îi zic, cu lehamite:
-Bă,  te asiguri! Te asiguri sau mori!
A continuat să înjure în timp ce eu nu știam cum o să repar faptul că nu am lăsat un votant PSD să se ducă acolo unde se vor duce toți până la urmă:  În armata lui Dragnea, adică. 

Nu ai cum să educi moșii.  Singurul lucru bun pe care-l poți face e să-i lași să moară când îi trage ața,  sau să îi îndrepți un pic în direcția aia. 
Am ratat șansa de a face o faptă bună anul ăsta, probabil ultima.
Ăsta e specimenul.

image

Dacă vi-l recunoașteți de părinte,  aia e, azi nu am putut să  vă ajut să-i moșteniți casa, că eram cu copilul. Sorry.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
7 years ago

Chiar ai facut o fapta buna: ai salvat-o pe nefericita de la volan de multe necazuri! Felicitari si sarbatori fericite sa ai!

catalinx
catalinx
Reply to  GLU
7 years ago

Mda. Nu ma simt ca si cand. Daca-l umfla, stai linistit ca-i lasam numarul de telefon ca sa depun marturie.
Sarbatori fericite si tie