Sportivi ăștia în Oxford 

Nu știu dacă e un trend general în UK,  am mai văzut în Germania, mai  văd și prin București pe lângă parcuri (ceea ce e normal)  dar ăștia sunt de groază 😨.  

In ficare dimineață,  în fiecare seară văd pe stradă destui alergând.  Nu sunt parcuri, sau ceva. Adică e parcul tehnologic,  unde lucrez și eu, dar ăsta e altceva. 

Bai, nene,  aleargă de zici că li se termină pământul de sub picioare. 

Azi era unu în niște pantaloni scurți,  d-aia de poponaut, cei mai scurți și decupați în părți pe rotund,  cu vipusca.  Sunt 4 grade afară,  iar ăla alerga rumen la față. 

Și ăia  la birou discută despre cum bagă ei 8 mile pe zi!  8 mile, în pula mea, ăștia nu știu că milele nu-s kilometri?  Mai ales hamsterițele. Bă,  povestesc cum se trezesc ele cu noaptea în cap să alerge “fresh” câte 4-5 mile și seara la fel. 

Dar toate vin cu mașinile la serviciu. La ce bun, nu îmi imaginez. Ar putea veni pe jos, eventual să tragă o ricsa și să merg și eu o stație cu ele. 

Și ba, recunosc majoritatea arată ok, stă carnea pe ele,  nu le cad țâțele pe genunchi,  nici curu’ din chiloți.  Adică,  nu chiar ca nevastă-mea, dar decent. 

Dar nu toate. Unele nu încap sub volan, deși aleargă și alea. 
Și o înțeleg și pe asta cu sportul, că și eu am oaresce regim de abdomene și alte chestii de neutralizat tendințele de a arata ca un troll.  Și vara mai și alerg. Dar nu chiar la 4 grade și nu chiar 8 mile. Că asta înseamnă minim o oră si ceva. 

Bai nene, dar ăștia mănâncă muuuult. Recunosc,  și mie îmi place mâncarea, lol. Dacă ar fi să mă las la mâna mirosului și a gustului într-un an m-as face rotund. Dar, mă abțin.  

Eh, ăștia bagă toți în ei ca sparții  și pe urmă aleargă ca hamsterii să consume energia,  că activitate nu au, pentru asta.

Bine, e mai  ok decât să bagi în tine ca spartul și să nu faci nimic, desigur. Dar nu înțeleg logica. 

Înțeleg că mergi la un restaurant bun și mănânci seara  mai mult decât e cazul și trebuie să repari. Înțeleg că ai gătit ceva super acasă și te ia lingura pe dinainte. Înțeleg și că poate balești la dulciuri și alte vicii. Numai ei știu cât de greu mi-a fost să cam renunț la prăjituri,  zahăr în cafea și în ceai. 

Bă, dar nu pot să înțeleg când mergi la prânz la supermarchet  îți iei două plăcinte cu cârnaț’,  un sandwich,  ceva cașcaval “raw” -genul ăsta de mâncăruri,  și bagi ca disperatul 2000 de calorii aiurea.  Că mănânc și eu prânzul de la supermarket nu am grețuri,  dar e  pentru că trebuie să mănânc,  nu că mor după sandwichurile și mâncărurile alor ambalate.  

De ce dracului aș plăti în exces ( plm, tot la bani mă gândesc, neam cu Hagi)  o mâncare de care nu am nevoie, nici nu e cine știe ce, ca să mai plătesc și cu timp alergat în chiloți în frig s-o dau jos?  

Poate nu înțeleg eu ceva. 

Îmi zicea indianul:

-Tu alergi cat stai pe aici?  

Mă uit la el și ii zic: Bă, tu vezi că e frig și plouă?  Ce dracu’ ai?!

Cică: 

-Credeam că ești învățat cu frigul.

-Păi, sunt, în pula mea, dar de ce aș vrea să alerg în frig  și ploaie?  

Aparent ăștia au un motiv.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments