Românii sunt tari în clanță 

Nu prea o înțeleg pe asta.  Aștept să îmi verifice un nene cartea de îmbarcare înainte de controlul de securitate. 

Coada în spatele meu e până în Drumul Taberei.

Un țigănete cu strâmba de toarta vrea să se așeze acolo direct în fața tuturor. Coada e pentru fraieri.  

Tipul care controlează îi spune să zboare mai încolo,  să stea la coadă.  Ăsta o arde în “nu vreau-uri”,  în scuze și vrea privilegii de ciorete. 

Controlorul își pierde răbdarea și se răstește un pic la el. Și începe. 

Se inflamează osânza în ciumaflete și ridică din aripi,  gesticulează, îl ia la rost pe controlor, că cine pula mea e el, înfoiat ca un curcan. Nu mă înțelegeți greșit, puțoiul e mai scund ca mine și aproape rotund. 

Iar controlorul, să zicem că ar trebui să se lase mai în genunchi așa dacă ar vrea să îi fută un cap în gură.  Sau ar putea să calce pe el. 

Controlorul nu vrea, însă,  să îl joace pe cap, ci doar să se infoaie la el, să îl facă din vorbe, din amenințări și din ton și pleacă să se certe cu el.  Cu telefonul meu cu tot, ce pula lui. Aștept,  ce să fac. 

Mai-mai că îi fute handicapatul vreo două,  bine,  ar putea doar din săritură,  dar am impresia asta :).  

Până la urmă îl ușuie de acolo și se întoarce triumfător 😤. 

Băi, nene! În orice altă țară,  într-un aeroport,  situația asta se rezolvă simplu, cu doi ✌ agenți de securitate care îl iau frumos de umeri pe scandalagiu și îl roagă frumos să îi urmeze până afară din aeroport,  după care îl iau pe sus. 

Că,  “vă rog frumos să ne urmați” ăsta e un fel de “Coaie, mergi pe picioarele tale de bună voie,  sau ștergem pe jos cu tine până afară?  

Că am vazut-o întâmplându-se în ambele feluri. Si cu mers pe picioare, mai atârnat în cui așa,  dar cât  de cât demn, și în stilul “salvat de la înec “,  cu dat din picioare și burta ieșită din cămașă.  Ambele feluri cu români tari în gură, firește.  Diferența o face până unde mergi, cât de tare ai tupeu să te faci de râs. 

Nu trebuie să stea un angajat pentru altceva decât pentru ce e acolo, să își pună poalele în cap și să facă schimb de pule cu toți terminații.  

#ritualuri #românești 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XC47
XC47
7 years ago

Relax, am văzut mai multe d-astea pe afară decât în România. Nu neapărat cu români. Specimene de felul ăsta au toate națiile. Chiar mai jegoși decât ce zici tu aici. Ăsta mi s-a părut chiar light.

admin
Reply to  XC47
7 years ago

Mă, si eu am văzut dar nu am văzut să stea angajatul dintr-un punct de procesare să se scandalizeze cu pulifricii. Pe unde am fost eu, le-a zis de câteva ori, când pulifriciul s-a întrecut cu decibelii a chemat pe ăia de la securitate și, cum am spus, în 30 de secunde ala se scandaliza cu unii plătiți pentru asta. Și, evident, si-o fura glorios.

XC47
XC47
Reply to  admin
7 years ago

Cine stie, poate au training sa incerce si ei pana da fail.

Nautilus
Reply to  admin
7 years ago

Cândva, un idiot alcoolic de gardian de la un magazin avea buton de panică, să cheme CIVISul. Vine un alt idiot, ca el, face scandal. Ăsta țipă cât îl țin plămânii și se despart când au obosit. Vine al doilea idiot, la fel de alcoolic, face și el scandal, țipă unul la altul, gardianul dă o palmă, celălalt idiot un cap, dar nu prea tare, în gură, și se despart, că obosiseră. Acum, ar fi trebuit ca tipul, în prima secundă după ridicarea vocii, să fi apăsat pe buton, discret, înainte ca adversarul să vadă ceva, și în câteva minute… Read more »