O zi de sâmbătă 

Lucruri începute pe mai multe planuri. 

Sistemul de irigație al pomilor la picătură. Am fost nevoit să întrerup lucrul la el din lipsă de piese. Plm, planificarea a fost bună,  dar la fața locului a avut tata altă idee mai smechera, care pusă în plan a consumat din piese. Ehm, ok, drum la Dedeman. 

Aveam ceva de lucru cu nevasta,  dar eram sătui de lucru în casă 🏡,  așa că hai la oraș undeva să nu fim distrasi de copii, de hai să mai pun o floare, de privitul la perete și uite am pofalta să trolez pe blog, aci sau pe opencube, sau, sau. Și să bem și o cafea. 

Așa că hai la oraș. Acu două săptămâni am băut o cafea execrabilă la Mec în centrul centrului. În centrul orașului cu vedere la… Șantier.  

Nu m-am chinuit să surpind asta. E așa de trei ani. Deh, așa e când intră primarul “ăla bunu'” în pușcărie .  Deh, așa e când cetățenii îl votează tot pe ăla “bun”,  după ce iese din pușcărie.  

Puteam să merg în Mall, dar vedeam cam tot aia. 

Și nu ai pe unde dracu’ să mănânci ceva calumea în orașul ăsta.  Adică în Oltenia. M-am mai plâns?   Sau poate nu știu eu. 

Singurul loc decent pe care îl știu ( nu fantastic, doar decent)  e la ieșire din Căciulata,  spre Sibiu,  în parcarea cu OMVul de-aproape de Cozia. Și asta am.mai zis. Dacă știți voi altul și cu un pic de vedere eu ascult.

Că altfel lucrezi când pe geam vezi “Oltul la Cozia” 

Parcă ultima dată când am fost aici freshul de afine a fost Dumnezeu,  acum avea gust mai de Sfântul duh,  da’ în fine, nu e perioada afinelor acum, or fi de la congelator,  o fi și un pic de apă la mijloc. 

Tot e decent. Și latte-ul e ok! 

Poate ziceți că exagerez, dar conduc 60 de km dus, să beau o cafea decentă acolo și să mănânc ceva care să îmi meargă bine la pipotă . 

Și am ajuns și la magazinul de unde-mi pot cumpăra pantofi românești,  că în București nu am mai găsit.  

În lipsă de care îmi iau de pe Amazon. 

Clujana îi cheamă și au chestii care îmi plac. Nu,  nu primesc bani de la cineva să scriu asta. Nici nu știu ăia că exist, lol. 

Nici nu vreau să știe. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paul
Paul
7 years ago

Unde se află magazinul ăsta de pantofi în Vâlcea. Ca aș vrea o pereche maro din stânga sus și când aș merge pe acasă doresc să trec și pe acolo.
Mersi.

admin
Reply to  Paul
7 years ago

Pai, unde am zis. Nu e în Rm. Vâlcea, sau habar nu am dacă au și acolo, dar ăsta e la ieșire din Căciulata în parcarea cu OMV și restaurantul ăla, care nu știu cum se numește, dar e megacunoscut dacă ești din zonă

Alifie
Alifie
7 years ago

Sistem de irigatie al pomilor prin picatura pentru pomi + idee smechera, suna bine de tot. Nu credeam ca-i atat de important udatul pomilor, asta pana vara trecuta cand le-am luat copiilor ceva piscina mai mica (4mx0.80 – aproape 10mc volum). Nu puneam nimic in apa (clor, algicid) si o schimbam maximum la o saptamana cand incepea sa se ineverzasca, goleam apa langa niste nectarini care parca au explodat, asa s-au facut, au crescut mult mai mult decat cei la care nu ajungea apa si anul asta sunt plini de flori, parca-s pe steroizi 😀

Catalinx
Catalinx
Reply to  Alifie
7 years ago

Pai dacă le pui săptămânal 10mc de apa normal ca explodează.