Una scurtă cu audio

Credeam că urechile mele sunt nașpa și nu fac diferența între căștile avortech (a4tech) și casca de miner. Sau ceva.

Si am găsit în camera de hotel audio playerul asta Marshall cu design vintage.  El știe Bluetooth.


Vai,  ce bine se aude Julia Stone. Aproape că îmi venea să îl comand azinoapte de pe Amazon.

Vreo 200 și ceva de lire la reducere, nu.mai.mananc 2 săptămâni, dar se aude superb. Mai bine decât orice am auzit vreodată. Nici nu știam ca aud așa bine. Și atenție,  zic de finețe,  că îl țin la 1/8, că nu sunt în Berceni. .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
6 years ago

aia chiar au curaj sa lase asa “jucarie” in camerele de hotel. probabil n-au prea multi clienti din europa de est, ca dispareau in bagaje impreuna cu prosoapele din baie.

speedy.gonzales
speedy.gonzales
Reply to  Catalinx
6 years ago

2 kg? la greutatea aia poate sa il care si un copil :))
au fost cazuri cand au plecat inclusiv cu WC-ul in geamantan

problema e cat de voluminos e si cat de usor poate vinde respectivul produs

salal
salal
6 years ago

Haha, remember this: http://catalinx.ro/wordpress/?p=7169#comment-4568 ? Acusi stai sa vezi daca testezi niste casti cu fir bune. Viata ta nu o sa mai fie niciodată la fel 🙂

salal
salal
6 years ago

Cele mai bune casti la 400 de lei arata cam asa: http://thewirecutter.com/reviews/the-best-150-over-ear-headphones/ Castile de tipul asta nu sunt consumabile, sunt facute pentru studiouri de inregistrare si pot sa tina 10 ani usor. Nici nu mai luam in considerare calitatea auditiei comparate cu niste casti no-name pe care le schimbi la sase luni. Sincer playerul Marshall asta e ceva consumer cu multa electronica in el care nu cred ca e facut sa tina mai mult de cinci ani. O pereche de boxe pasive la aceeasi bani, da, pot sa tina si 20 de ani ca nu are ce sa se strice… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  salal
6 years ago

Căștile ălea de studio nu sunt de mine. 1 . Or ține ele 10 ani. Dar în studio, nu în rucsac. 2. Sunt mari. Eu vreau în ear și mici. 3. Fire. Vreau bluetooth. Sau dacă au fir să fie cu microfon și Jack 2 în 1.si mici.De pus in rucsa, in buzunar. Eu așa am la laptop, telefon. Știu că toate intră, dar celelalte cu doua jackuri, sau care nu-s pentru mufa 2 in 1 sunt mai aiurea. Cred că mă confunzi cu un audiofil. Legat de cât tine sistemul: eu am ținut 5 ani un 2.1 genius. Că… Read more »

trackback
6 years ago

[…] Acum aproximativ un an, în Oxford, la un hotel de la capu’ râului, dădusem peste o o sculă audio mișto. […]