Wizzair din nou: Servicii, rebooking si erori la site

Scriu asta doar ca trebuie sa fac niste precizari legat de serviciile lor ( cam de cacat) si e posibil sa ajute pe careva.

  1.  Daca ti-ai luat zbor flexibil de la ei de pe site, este tur-retur si vrei sa schimbi returul duba ce ai efectuat turul nu poti face asta din contul tau de pe site-ul wizzair.com. Ar trebui sa pun poze dar sunt pe netul din telefon, muie hotelului unde stau. Trebuie sa intri pe book.wizzair.com  apesi pe “gasiti zbor” pui cod rezervare si  nume de familie si dai “schimba zbor” (sau change flight).  Cateodata merge. Cateodata iti spune ca ai facut deja checkin si  va trebui sa iti faca deregistrarea, desi tu nu ai facut checkin. In fine, cred ca fac ei automat, dar treaba e ca nu merge mereu si primesti eroare 1253 si esti anuntat sa contactezi compania.
  2. Daca cauti numere de telefon de pe site-ul lor TOATE sunt cu suprataxa. Pentru UK, daca ai norocul sa te afli acolo si sa fie vorba de zboruri din UK ( altfel cred ca nu te baga in seama) au  si un numar gratuit. Dar nu ai sa il gasesti pe site-ul lor, bineinteles ca nu!

Numarul este : 0330 977 0444. Raspund in juma’ de ora, da’ raspund. Si iti fac reprogramarea si poti sa platesti cu cardul la telefon (DTMS) catre un robotel si iti promit ei ca opresc inregistrarea cat bagi tu cifre. Nu stiu daca e chiar asa, nu am incredere, dar plm, trebuia sa schimb zborul ala cumva. Voi, faceti ce vreti eu va spun sa stiti la ce sa va asteptati

Ii urasc cu pasiune dar am nevoie de ei si macar ofera flexibilitate, le un pret, nu fantastic de bun, dar na’ daca schimbi zborul cu 1 zi inainte poate ca e normal sa ajungi la peste 200 de lire. Chit ca fara bagaj de cala si cu alte tare tipice low costului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments