Roadtrip: 12. Cu barca și club

Ieri am fost mai vii. Juma de zi cu barca, somn ca pensionarii, iar apoi club. Până la 00:00,  că ce e mult strică.  

Câteva considerații.  De acum înainte probabil că barca va face mai des parte din vacanțele la mare, mai ales pe insule. Nu mor de dragul de a conduce bărci,  se ghidează infect, mai mult compensezi valurile și vântul. Dar ajungi în locuri pe care nu le vezi altfel sau durează prea mult. 

Bine, noi aveam o rabla cu motor și ceva acoperiș, în care au încăput 4 și o cutie de gheață (unde țineam conservele și apa adusă din România,  lol)  și care a costat 190 de euro pe jumătate de zi și pentru care nu îți trebuie permis. Interesant că în România îți trebuie permis și pentru barcă cu vâsle. Tre’ să recunosc că era tentant când vedeam câte un tip cu o barcă de aia lungă și rapidă,  care-și căra doamna așezată în poziție de plajă pe prora. În fine, e mișto, era și mai mișto dacă ne ducea mintea să cumpăram o saltea  sau o minibarcuta pneumatică să o luăm după noi. Logica e că nu poți să ancorezi chiar pe plajă și dacă eu nu am o problemă să înot 40-50 de metri de la barca la plajă și înapoi, nu e toată lumea așa.  

Ushuaia

De club nu e mult de zis. Am fost în Ushuaia, cel mai nu știu cum club dintre cluburi.  Cam de zi așa.  Încep la 17:00 și încheie la  miezul nopții.  55 de Euro biletul. Clubberii pleacă mai departe în Amnesia în alte locuri. Muzica asta nu e de mine. Toată noaptea la același BPM.  Beaturile sunt similare: tucu-tucu-tucu-tucu-tucu-tucu; Bum! Și repeat.  Parcă eram cu acceleratul. 

Cică așa e prin toate cluburile. S-a dat dracului și muzica. Drogurile schimbă tot. Dansul de acum e de curci bete. Femeile dansează ca bărbații. Bărbații ca pula.  Dar e frumos așa, să vezi aceeași segregare. Săracii la grămadă cu pulimea, vipurile în țarc cu sticlele de șampanie. Din când în când mai ies printre pulime și mai fură câte o pizdă. Femeile sunt la fel și colo și colo, dar parcă-parcă nu am văzut englezoaice în costume de baie, pe tocuri la vip. 

 Efectele speciale mișto,  niște capre pe la 1.80+ care dansau pe stâlpi și pe scenă costumate mișto. 

De remarcat că au parcare imensă acolo la club,  nu la 1 km, aviz hipsterilor care îi trag cu “parcările nu sunt necesare, nu te-a căcat mă-ta în mașină.” Da, nu m-a căcat,  dar dacă vrei banii mei fă parcări, altfel îmi bag pula în orașul tău de pietoni și bicicliști. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Presupun ca ati stat la VIP, nu? Cu apa v-au lasat?