Daca nu cumva esti milionar, casatoria te scapa de OCD…oarecum

I got issues. Gen multe. Psihice, dar le controlez, nu va impacientati.

Cateodata imi place sa-njur (Tourette like),cu sfinti ; ii stiu pe toti,  insa imi strang cuvintele si-mi rezerv chestiile astea destul de rar. Sau scriu pe blog.

Cred ca am si personalitate multipla (schizofrenia), dar e ok , ne intelegem bine intre noi, gandim toti cam la fel , nu ne facem probleme. E foarte util , in schimb , cand ai nevoie sa fi aprobat . Ne punem toti de acord repede. Si nu ne pasa de ceilalti. Suntem toti egoisti. E un pic freaky  ca-mpartim toti aceeasi nevasta.  Macar avem aceleasi gusturi la femei.

Alzheimeru’ e in curs de instalare. Am bagat CD-ul , si sunt cu mana pe Next. CD-ul…unde  e CD-ul ala.

Si bineinteles , cred ca eu sunt Dumnezeu. El nu e de acord , dar l-am inchis undeva sa nu ma mai deranjeze.

Despre ce vorbeam ? Asa, de nevasta vorbeam. Ce treaba are asta cu…

A-ha, da si OCD , cacalau.

Redau aici  compulsive hoarding. De mic imi place sa strang chestii. Carti , hartii , masinute , poze , CD-uri , date ( am zis ca n-am sters cam niciodata nimic din calculatoare  ? Cumpar harddiskuri.) , orice am atins vreodata. As vrea si case , masini , toate femeile cu care m-am culcat  inchise in cate-o camera  ( weird , huh?later edit: desi poate ca ar fi mai util si mai productiv  sa le strang pe alea cu care nu m-am culcat 😀 ) – dar nah , dupa posibilitati. It must all be mine. Cred ca partea cu Alzheimerul e de vina. Cand revad lucruri imi aduc aminte chestii. Imi place asta. As vrea sa imi petrec restul vietii  uitandu-ma  la lucrurile pe care le-am strans si aducandu-mi aminte povestea fiecaruia. Dar sunt prea tanar sa fac asta acum. La batranete, cand voi avea timp!

Nu mai stau sa explic  onychophagia , ca am trecut de faza asta demult , SMD  si hyperfocus ca feature de ADHD.

Nu stiu daca s-a inteles din expunere cam ce e cu OCD-ul, dar gasiti voi pe net.

Aaaanyway, vorbesc de compulsive hoarding. Stiti cum e  ( sau nu), te muti cu cineva , spatiul se imparte la doi si nimeni din afara ta nu-si da seama de importanta unei hartii mazgalite pe care-o tii de 10 ani in dulap , pentru ca mazgaleala aia a fost facuta cand ti-a inghetat pasta din pix asteptand-o pe ea in frig. Nu, femeia nu-si da seama ca ai nevoie de hartia aia ca sa iti aduci aminte cat de mult o iubeai.O arunca inconstienta ca se scoate pe sine din viata ta , bucata cu bucata. Si pe urma vine si te intreaba:

-Ma mai iubesti ca la inceput?

-Care inceput, mi-ai aruncat jumatate din viata . Imi aduc aminte doar ca de trei ani tot imi arunci lucruri. Nu mai am nimic mai vechi de trei ani. Cine esti tu?

Revenind la realitate si la constrangerile unui apartament de 80mp, trebuie sa renunt la o parte din cacaturile pe care le tot adun si nu le folosesc mai niciodata, pentru ca nu locuiesc singur in casa aia si nici nu vreau sa locuiesc singur. Decat de luni pana vineri, dar aduc bani acasa si nu fac mizerie , deci cred ca e ok.  D-aia mai renovez o casa si vreau sa construiesc niste magazii imense :).

Bai, toate ca toate, sunt educabil , aruncam hartii , cutiile obiectelor cumparate (dupa o vreme) , hainele vechi si rupte (dupa o tura de carpire si degradat la stadiul de haine de purtat la tara),hai si CD-urile pe care le-am transcris pe DVD-uri .

Hai ma, si cursurile de la facultate , ca oricum nu-mi inteleg scrisul.

Dar sa nu intindem coarda. Fara componente de calculator , chiar daca sunt stricate, fara suruburi si piulite , ca mereu caut dupa d-astea cand am nevoie si in mod clar fara cabluri si incarcatoare. NO FUCKING WAY.  Imi cer dreptul meu la obsesii compulsive , in limita spatiului disponibil , desigur!

 

OCD

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Pentru cine se intreaba, da astept sa mi se dea ceva de lucru. Am anuntat disponibilitatea  ( adica faptul ca o cam frec) deci sunt ok.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stevie von derr
Stevie von derr
9 years ago

E destul de greu sa concepi ( pentru un outsider ) cum e posibil ca persoana din fata ta sa para atat de normala si totusi sa fie atat de “dezaxata mintal”.

Si totusi, asa stricati cum suntem, parca altfel iti bagi pula-n ele probleme banale cand stii ca poate chiar maine isi da shutdown “za master mind”.

Stiu ce zici, am inteles fara prea multe explicatii.

admin
9 years ago

Daca stii ce zic , nu e de bine :)))

Stevie von derr
Stevie von derr
9 years ago

Eu sunt varianta mai tanara :), deci inca am timp sa adun deseuri emotionale.