DusselDork

Dupa ce am chilotat vitejeste si am ajuns in mai putin de doua ore la aeroport , adica la benzinaria Shell , cu ploaie si aglomeratie si etc, ma orientez unde sa trag la o pompa. Nestiind pe ce parte am bagatoarea de la rezervor trag in spatele altui Golf. Inteligent , nu ?  . Pleaca ala , ma dau jos si incep sa alimentez cu bleifrei d-ala , gandindu-ma oare cat am consumat…ca sa completez review-ul , bineinteles.

Dupa 28 de litri , deja ma uitam cu ochii mari , gen , cat mai intra frate! Cand vad ca se lasa masina brusc. Zic, what ze fuck , cat de grea e benzina astora? Ma gandesc ca n-are cum sa fie de la benzina , plus ca se mai balanseaza inca un pic. Ma uit si vad usa din fata deschisa.

Zic , sa-mi trag o palma , am uitat usa deschisa, o lua vecinu’ tarasi ? Ma uit mai bine , vad pe unu la volan. … Futu… asta imi ia telefonu, iute dupa el sa-l umflu.

– Hey , that car is fucking mine, buddy! Strigam dupa ala dinauntru. Ajung la usa , vad ca ala baguia cu cheia la contact, ma uit in mana , cheia mea era la mine. M-apuca rasu’.

-Mate , This is my car , you understand ? Mine!
-Are you sure?
-YES, I am just filling it with gas, don’t you see that your key’s not working ? WTF?
– But I opened it with my key!
– No shit! You didn’t open anything , it WAS OPEN!
– No, look!
.. si apasa pe butoanele cheii lui. Bineinteles ca palpaie farurile decat la masina lui , de langa a mea. Si zic.
-Mister , that’s your car! Get out! I understand that it’s a rented car and sometimes I forget where I’ve parked , but you have a Clio , you know ? And you don’t have a bloody phone working as a GPS on the window!

Ala se da jos si merge la masina lui, intra prin dreapta !, in timp ce intra zice :
– I can swear that I opened this car with my key!
.. Avea ochelarii mai mari ca ai mei…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments