Alegeri locale: hoții lor

Ăștia p-aci se mândresc cu una din cele mai mici rate de corupție dupe planetă.  

Nu știu dacă e așa,  dar înclin să cred că da. Tot ce pot să spun e că munca nu le place. Și totuși nu arată țara ca un sat fără câini.  Deci ceva-ceva muncesc ei.  

Am aflat recent că sunt alegeri locale și m-am uitat și eu să văd cum arată candidații ăstora la consiliu și primărie,  cum ar veni șefii la corupție.  Și vă dau direct paste la fețele ăstora din afișe. Câteva,  din drum, că nu am înnebunit să mă plimb prin tot orașul să îi iau pe toți.  


Nu știu foarte multe despre ei, am mai întrebat și eu mai cu jumătate de gură le serviciu, plm, ca peste tot lumea nu e mulțumită,   că sunt prea mulți imigranți care nu muncesc și beneficiază,  ba că sunt prea multi se ai lor pe sociale, nu că i-ar deranja ce fac alții, ăștia nu sunt așa jivine ca săracii de români,  să le pese că de ce îți dă ție statul. Le pasă în schimb când le ia lor pentru că bani. Gen, nu li se mai oferă mese gratuite la școală pentru copii. Un fel de cornul și laptele da’ pachet mai enhanced nu  cum e la noi, produse de  marca  și calitatea Auschwitz. Că nu îi mai țin prin spitale ca la Spa până se vindecă și le vine poftă de muncă.  Nope. Te-au operat,  te-au cusut,  două palme să îți revii si-acas că la toți ne e greu. E încă bine, zice un danez de origine Pakistaneza. Bine pentru standardele lui, gen. Dar vede și el că direcția nu e bună și că socialismul se întreține cu bani luați de la ăia care muncesc și îi fac. Când nu prea mai sunt d-aia e nașpa. Cică proiectează el că în 5-10 ani o sa fie cam ca peste tot prin Europa. Da, mă uit un gura la Pakistanezi mai ales în a ălora care își permit Mercedes E-Klasse  cu motor de 3 litri, nou. În Copenhaga.  La fiecare 5 ani. Că îi trebuie să ducă copiii la școală. Altfel are tren de acasă până la serviciu direct. 

Să trecem peste. 

Și mă uitam la amărâții ăștia din poze. Păi ce să faci mă cu ei, că ăștia nu au fețe că ar putea să fure ceva măcar din greșeală. Ăștia-s candidați,  în pula mea? 

Nicio față de bețiv, de curva, de cartofi sau de jucător la păcănele, de chior care se uita în vinclu, niciun gras,  niciun pitic,  eventual porno,  nicio prostituată,  niciun avortat, niciunul fără dinți, sau care pare să aibă lipsuri.  Normal că-s, în pula mea, ultimii la corupție,  concurează la special Olympics,  cu ăștia. I-am și întrebat- auziți, bă, nu vreți și voi niște politicieni competenți care arată și ei cum te-ai aștepta?  Că uite la noi e surplus de forță de muncă pe linia asta (singura)  și pula mea,  se cam ceartă că nu mai au ce administra. La voi ar mai fi. 

Nu am auzit vreun răspuns.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
6 years ago

…si acolo se vede vestul (in sensul de wiki).
La aia nu au 60+ ani.

Mortii lui de aerobic.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
6 years ago

Da, se vede și da, nu am văzut niciun moș pe afișele ălora. Nu am înțeles dacă e pentru că nu i-ar vota nimeni sau au ceva mai bun de făcut.

Manowar
Reply to  Catalinx
6 years ago

Habar n-am, da’ eu unul le-as pune limita de varsta.
35-55.
Ce-i sub 35 n-are suficienta experienta cu mai nimic.
Ce are peste 55 e deja cam rupt de realitate. Posibil chiar 45, da’ nu vreau sa par prea drastic.