Supărare de sărbători 

Anu’ trecut am trolat sărbătoarea națională și am fost la bulgari.  Anul ăsta am trolat-o și mai tare și am sarbatorit prin muncă.  Mi-am luat liber de la unii, dar de la unii ba. 

Și fiind ziua României și Sfântu’ nu știu care aducător de creștinătate în țărișoară,  ce să faci, mai dai o tasta mai o băutură tradițional românească de sărbători,  gen Coca Cola – uite cum le fac eu ăstora reclamă moca. Reclamă negativă. Plm, nu mai au de aia verde la magazinul din satul vecin așa că sug de la ăștia.  

Bă,  în ultimii ani au scos ăștia bidoane și cutii de toate formele și mărimile. Chiar așa,  chiar ieri am cumpărat eu cutii de 0,33 de două feluri. Unele standard. Și unele lunguiețe, cam ca ălea de energizant, dacă știti ce spun.  

Da’ un lucru mă nemulțumește.  Ăștia aveau sticle la 0.25 l.  Și băi,  chestia aia are gust mai bun în sticlă de ciob. Nu știu care e treaba, poate e știință,  poate e placebo, dar Cola din ciob parcă are gust de cola adevărată. Băută direct din sticlă, ca în reclamă.  Nu nu e același lucru dacă o torn în pahar. Nu știu de ce.   Și îmi plăceau sticlele alea că erau mici și beam puțină cola. Nu-i vorba că mă îngraș, că brâu fără zahăr,  mai bine cancer, vorba aia. E vorba că e mai bine mai puțin.  Dar nu mai e. Au balonat sticla aia, iar acum sunt la 0.33.  Dar cred că e chestie generală.  

Mai bea cineva vreun suc la litră, orice suc ar fi acela? Nope. Totul începe de la 0.33 în sus. O fi vreo știință și aci,  dar mie nu îmi place. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments