EMag: Returnare plata

Ultrascurt: Dupa 17  zile de la anularea comenzii platite cu cardul am primit banii inapoi in cont.  Nu am a ma plange de nimic, intervalul  legal e de 30 de zile.

Concluzia e simpla :

  1. De-acum incolo relatia mea cu emag, pentru cazurile in care nu pot cumpara din alta parte, se va desfasura cum am stabilit, adica cu plata la sfarsit, daca-s multumit. Ne-negociabil.  Daca nu, nu.

Asta am aflat-o azi, se pare ca nu prea exista alternativa la emag, in Romania. Pentru ca de ce? 70%+ din produsele importate in Romania pe piata de Electro-IT  vin prin NetworkOneDistribution, fostul ASESOFT, care inteleg ca-i detinuta de  Stanciu ( fondator emag), si care distribuie la majoritatea comerciantilor din Romania, nu numai catre emag.

De unde stiu?

Incercati sa cumparati o placa grafica nVidia 1070 zilele astea. :wink :wink. Vedeti cat costa si de unde o luati. Dar mai ales cand.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
6 years ago

hai sa iti mai spun un secret: preturile cu care ei le cumpara din china sunt absolut derizorii.
intamplator am vazut o hartie de import de la NOD si pretul ptr o memorie destop de 2 GB era cam de 2 USD, iar una de 4 GB era cam vreo 4 USD. achizitia respectiva era ptr cateva mii de bucati, dar totusi pretul era absolut derizoriu. probabil chinezul a vrut sa scape de ultimii box paleti cu memorii si astia le-au luat.

speedy.gonzales
speedy.gonzales
Reply to  Catalinx
6 years ago

eu m-am referit la memorii DDR2/DDR3 la 2GB si 4GB, nu placi video high end.
oricum si placile alea video le cumpara tot la niste preturi derizorii.

de ex unitatile de aer conditionat care se vand pe la noi prin toate magazinele, astea se cumpara din china la container la preturi de aprox 100 USD/unitate.

Manowar
6 years ago

lol.
ti-am trimis pe mail.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
6 years ago

Meh , simt niște sare pe rana deschisă. 🙂

Manowar
Reply to  Catalinx
6 years ago

Pai, deh, coaie, stii cum e
Prost nu e cine cere…

Sorix
Sorix
6 years ago

Eu cred că ai tu ceva cu ei personal că am văzut că le-ai mai zis de rău. In timp ce pe alții mai praf ca ei îi ridici in slăvi. Cu ce sunt mai buni aia de la ideal de care ai scris?

Catalinx
Catalinx
Reply to  Sorix
6 years ago

Păi chiar am, cât de personal se poate, că e vorba de banii mei și de calitatea serviciilor prestate către mine, nu către alții .
Apoi, eu nu văd unde i-am ridicat pe alții în slavi, îmi arăți ?
De ideal nu am zis că sunt “în slăvi” , că nu sunt. Dar , că veni vorba, experiența mea cu ei a fost mai bună decât experiența mea, în medie , cu eMag. Îmi dau seama că în general nu prea e așa. Foarte bine.