M-am prins ce e cu țigările ăstea noi

Am ajuns ieri până la ai mei la birou ( eu le zic ai mei, deși nu mai am “cartea de muncă” acolo, iar ei mă sună când vor să șteargă servere să mă întrebe dacă am ceva date pe ele și de-astea ) .

In fine, cineva fuma Iquos d-ăla și-am zis că, băi, da-o dracu’, chiar așa? Eram și noi civilizați . Nu. Cică din alea e voie înăuntru , că nu sunt ca țigările normale. A-ha 🤐, right! Nu știu cine a stabilit că e voie dar, cumva, s-a ajuns la concluzia că iquositul nu e fumat. Ar trebui să aprind una din asta in avion. Deși aprins nu e termenul potrivit. Și deși simți nicotina și la 3 metri distanță; eu simt.

Voie sau nu, am văzut cum se face. Bagi țigara in device și tragi. După două țigări trebuie să pui fumătorul la încărcat intre 3 și 6 minute într-o baterie specială . După două pachete de țigări trebuie să încarci și bateria aia.

Mulțumesc colegilor implicați pentru demonstrație și documentația aferentă. Din motive care pot ține de interpretarea legii fumatului în spațiile închise în România 🙄 nu pot să le mulțumesc personal cu nume și prenume, ca la Oscar.

Țigările arată așa. Zici că sunt Kent, dar ăstea sunt, aparent Marlboro cu alt nume. Cică există, normal, și mentolate și super-mentolate; un fel de strepsils de fumat, dacă ai roșu în gat. Aha. In pachet miros dubios rău, fumul miroase interesant. Unii zic că a talpă de pantof, dar nu mi se pare că ar fi așa. Nu știu dacă, copil fiind, m-aș mai apuca iarăși de fumat, fiind doar din ăstea disponibile, că pe vremea mea era mult mai ușor să fumezi, dar copiii din ziua de azi sunt mai inteligenți și înțeleg mai bine lucrurile complexe.

Oricum sunt mici ca dracu’ și gluma săptămânii îi aparține lu’ șefu’. Cică:

Băi , ce dracu’, cumpărați chiștoace , nu vă plătesc de ajuns să vă luați țigări întregi ?

Cam așa arată, a țigări de săraci, doar că aparatul de fumat – fumătorul, cum ar veni, costă vreo 200 de lei, din câte am înțeles, iar un pachet de chiștoace de-astea costă la fel ca un pachet de din alea întregi .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments